• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Världskartetapet

Dröm dig bort på soffan till ett avlägset resmål med världskartetapeter. Tycker du om att resa och drömmer du om en fjärran semester på kvällen? Eller har du ett eget företag och vill visa vilka länder du är aktiv i? Välj då fototapet med en världskartbild. Vi har valt ut flera vackra topografiska kartor till dig. Du kan välja en 3D-vy p en världskarta eller en akvarell -världskarta. Är din önskade bild inte i vår samling? Snälla, maila  oss dina önskemål.

Sortera på

60 artiklar

per sida
Världskarta med guldgrön textur
Premium
Världskarta på ett palmblad
Premium
Svart världskarta på vit bakgrund
Premium
Blå världskarta
Premium
Världskarta med textur
Premium
Världskarta stenar
Premium
Världskarta betongkonstruktion
Premium
Världskarta mörka stenar
Premium
Vit världskarta på svart bakgrund
Premium
Världskarta med kompass
Premium
Grön världskarta på betong
Premium
Världskarta guld
Premium
Världskarta med trästruktur
Premium
Världskarta med träplankor
Premium
Världskarta med träfaner
Premium
Världskarta med tegelstenar
Premium
Världskarta med vertikala tegelstenar
Premium
Världskarta kaffe
Premium
Världskarta ljus guld
Premium
Världskarta med grön struktur på grå betong
Premium
Grön världskarta med struktur
Premium
Grön världskarta med metallstruktur
Premium
Världskarta stenar på grå betong
Premium
Världskarta med textur
Premium
Sortera på

60 artiklar

per sida

Samla dina reseminnen på världskartetapeter

Med en världskarta på tapeter ligger världen för dina fötter. Tapetsera hela din vägg med en världskarta eller få den tryckt på en mindre storlek så att du kan förvandla dina fototapeter till en DIY-målning. För att pimpa upp din världskartetapet kan du till exempel lägga till alla dina reseminnen. Du kan använda foton, flaggor eller ritstift för att peka ut de platser du har varit på. Eller välj barnrummet för en världskarta med djur. Så att dina barn kan lära känna världen och dess djur på ett roligt och pedagogiskt sätt. Detta ger din fototapet en andra dimension. Världskartetapeter är ett verkligt måste för varje reseälskare.

Världskar te tapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker världskartetapet, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet omedelbart. Vi skriver ut din fototapet med världskarta på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.