• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet Amsterdam

Ge mig Amsterdam, det är trevligare än Paris! Håller du verkligen med om den här texten av Johnny Jordaan? Då är Amsterdam-tapeter verkligen något för dig. Och det kommer inte att överraska dig, men om du vill köpa tapeter från Amsterdam så har du kommit till rätt ställe på Tapet.com. Vi har ett brett urval av tapeter med Amsterdam. Från silhuetten till snöiga gator och från kanaler till de vackraste herrgårdarna. 

Sortera på

23 artiklar

per sida
Amsterdam i svartvitt
Premium
Husbåtar längs upplyst kanal
Premium
Röd cykel på brpå
Premium
Husbåtar längs kanalen
Premium
Super-Mopå i Amsterdam
Premium
Amsterdams centrumkarta, vit
Designer Collection
Karta Amsterdam öst, vit
Designer Collection
Amsterdam hus på kanalen
Premium
Kanalhus Amsterdam
Premium
Upplysta hus längs kanalen
Premium
Byggnader Amsterdam
Premium
Karta över Amsterdam, svart
Designer Collection
Amsterdam canal
Designer Collection
Cykel med blommor
Designer Collection
Sortera på

23 artiklar

per sida

Tapet med Amsterdam i alla former och storlekar

Tapeter med Amsterdam finns som sagt i alla former och storlekar. Från färgglada bilder av Amsterdam-hus till gamla bilder av Amsterdam i svartvitt. Samt Amsterdam-tapeter i mörka färger med en supermåne. Eller en röd cykel på en bro i Amsterdam med svartvit bakgrund. Föredrar du något mer neutralt i huset? Välj då inte en tapet av Amsterdams silhuett, utan till exempel en karta. I vår kollektion hittar du Amsterdam-tapeter med en karta över hela Amsterdam, men också över bara centrum, norr, öster eller söder. Trevligt i en modern eller industriell inredning. Men också i arbets- och studentrummet, på toaletten eller till exempel i ett tonårsrum. Upptäck möjligheterna med Amsterdam-tapeter och beställ ditt favoritexemplar direkt online.

Köp Amsterdam-tapet

Om du vill köpa tapeter med Amsterdam kan du göra det enkelt online på Tapet.com. Klicka på Amsterdam-tapeten du gillar. Ange storleken på din vägg . Välj hur många stycken du vill ha och bestäm direkt hur breda dessa ska vara. Och kolla vad du vill ha som ett extra alternativ. På så sätt kan du välja en marginal - vilket gör det lättare att fästa tapetremsorna. Men också för en svartvit effekt eller för att spegla din Amsterdam-fototapet. Lägg din beställning i kundvagnen och betala direkt online. Så enkelt kan det vara att köpa tapeter med Amsterdam!

Skräddarsydda Amsterdam-tapeter 

Om du har gjort ett val av en vacker Amsterdam-tapet, kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning sätter vi omedelbart igång med din tapet. Vi skriver ut din Amsterdam-tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.