• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet Paris

Paris är inte bara kärlekens stad, utan också modets, Eiffeltornets och de godaste croissanternas. Det är logiskt att du absolut älskar den franska huvudstaden. Vi har nu lösningen: Paris-tapeter. Applicerar du dem på en vägg i huset? Då föreställer du dig själv i din favoritstad varje dag. Fint i hall, kök, vardagsrum eller sovrum

Sortera på

13 artiklar

per sida
Eiffeltornet från Montmartre
Designer Collection
De berömda trapporna i Montmartre
Designer Collection
Röda paraplyer
Designer Collection
Röd ros
Designer Collection
Eiffeltornet svart och vitt
Designer Collection
porträtt av Eiffeltornet, svart
Designer Collection
porträtt av Eiffeltornet, vitt
Designer Collection
Sortera på

13 artiklar

per sida

Tapeter av paris i alla former och storlekar

Tapeter med Paris finns i alla former och storlekar. Till exempel har vi en vacker tapet av Paris i solnedgången med Eiffeltornet i mitten, taget ovanifrån. Det ger en fantastisk utsikt över staden. Paris-tapeter med Eiffeltornet finns på avstånd, på nära håll, i färg och svartvitt. Men du kan också tänka på vackra detaljer när du tänker på tapeter med Paris . Till exempel från konst i Montmartre, en trappa i detta konstnärliga distrikt eller den vackra Medici-fontänen under hösten. Eller skapa romantiska atmosfärer med en fototapet av Paris på kvällen med Seine på ena sidan och Notre Dame på den andra. Också ett bra alternativ: marmortapeter. Det passar perfekt med en parisisk inredning. Upptäck möjligheterna med den parisiska tapeten på Tapet.com och beställ det vackraste exemplaret omedelbart. Innan du vet ordet av kommer du att bo i parisiska atmosfärer.

Tips för att styla paris-tapeter 

Sitter din favorit Paris-tapet på väggen? Då är det dags för den bästa delen av din makeover: att styla resten av rummet. Genom att skapa rätt kombinationer kommer tapeten med Paris ännu bättre till sin rätt. Låt dig inspireras av exemplen på parisisk stilinredning på till exempel Pinterest och arbeta med utsmyckade ramar i taket, marmordetaljer och vackra ljuskronor. Du kan också välja att ta en färg eller ett element från en fototapet med Paris och få den att återkomma på andra platser. Tänk till exempel på pastellfärgerna från solnedgången. Och köp rosa kuddar till soffan i samma mjuka färg, ljus till dina ljusstakar och ramar till ett collage. Genom att lägga vikt vid återkommande inslag skapar du enhet och lugn. På så sätt kan du verkligen förvandla din Paris-tapet till ett blickfång.

Skräddarsydda paris-tapeter 

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med Paris kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart igång med din tapet. Vi skriver ut din Paris-tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.