• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tillverkning av fototapet internt

Fototapet gjord med passion i Nederländerna.

I vårt eget lager producerar vi din fototapet. På så sätt kan vi garantera vår kvalitet och det garanterar också snabb leverans och låga priser.

Vår flexibilitet säkerställer nöjda kunder.

Med vår erfarenhet vet vi nu vad som är möjligt med fototapet. Varje dag utmanas vi att förvandla den vackraste designen till fototapet. Det är därför vi också tillverkar vår tapet helt i huset. På så sätt är vi flexibla och kan byta ut saker snabbt.

Storformatsutskrift

Våra skrivare är enorma! Det måste de vara, eftersom du kan skriva ut tapeten med en höjd på upp till 3 meter och en längd på mer än 100 meter. Riktigt gigantiska utskrifter!

Skrivarna är utrustade med den senaste programvaran och teknik som gör att vi kan skriva ut så effektivt som möjligt. På detta sätt undviker vi mycket restavfall och detta är miljövänligt.

Högkvalitativa bilder

Vår fototapetsamling innehåller över 2000 designer och foton. Allt i högsta möjliga kvalitet. Våra minimikrav för en vacker fototapet är därför ganska höga. Till exempel säger vi att ett foto måste ha en pixeldensitet på 1 pixel per mm tapet. Enkelt uttryckt betyder det att om du har en vägg på 3m x 2,5m måste bilden vara minst 3000 × 2500 pixlar.

Vi arbetar med skalbara bilder. Detta innebär att bilderna finns i affischstorlek (t.ex. affischer på 50x70cm) till storformatfototapet. Du kan bestämma dina egna dimensioner!

Produceras inom 24 timmar

När din beställning har tagits emot av oss kommer skrivarna att börja köras. Men först gör vi några kvalitetskontroller. På så sätt kan du vara säker på att tapeten skrivs ut perfekt.

När du har ett uppdrag med högsta prioritet kommer vi att göra allt vi kan för att få ut det åt dig. Utan extra kostnad. Vi skriver ut på en prioriterad basis, med en maximal varaktighet på 2 arbetsdagar. De flesta beställningar skickas inom en arbetsdag. Justeringar i utskriften kan göras tills utskriften har startat. För ändringar och justeringar i utskriften, kontakta oss direkt via telefon, det går snabbast.

Högsta kvalitet och ändå ett lågt pris

Tack vare en optimerad produktionsprocess kan vi erbjuda vår fototapet till ett mycket lågt pris och du drar nytta av det. Tack vare vår egen produktion har vi konstant kontroll över produktionsprocessen och kvaliteten på produkterna. Vi är inte beroende av en tredje part för produktion av fototapet. Detta säkerställer kortast möjliga linje mellan design och leverans. Vi kan därför leverera fantastiska tapeter av hög kvalitet till lägsta pris.

Kan vi hjälpa dig med något?

Har du en fråga om fototapet och hittar du inte svaret bland våra vanliga frågor? Vänligen kontakta oss: