• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
 • Miljövänligt och luktfritt fototapet
 • Leverans inom 5 dagar

Integritetspolicy Wallgroup B.V.

1 januari 2021

Genom vår webbshop behandlas sekretess-känsliga uppgifter eller personuppgifter. Wallgroup B.V. anser att en noggrann hantering av personuppgifter är mycket viktig. Personuppgifter hanteras och skyddas därför noggrant av oss.

I vår behandling följer vi kraven i sekretesslagstiftningen. Sekretesslagstiftning innebär bland annat att vi:

 • Anger våra syften innan vi behandlar personuppgifter, via denna sekretesspolicy;
 • Begränsar vår insamling av personuppgifter till endast de personuppgifter som är nödvändiga för legitima ändamål;
 • Först begär uttryckligt samtycke för att behandla dina uppgifter i fall där ditt samtycke krävs; vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter, inklusive kraven för parter som behandlar personuppgifter för vår räkning;
 • Respekterar din rätt att få tillgång till, korrigera eller ta bort dina uppgifter på din begäran.

Wallgroup B.V. ansvarar för databehandlingen. I denna sekretesspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi samlar in och använder och för vilket syfte på webbshoppen https://www.wallgroup.com. Vi rekommenderar att du läser den noggrant. Kontakta Wallgroup om du har några frågor eller vill veta vilka uppgifter vi har om dig.

Orderhantering
När du gör en beställning hos oss använder vi din personliga information för att kunna behandla den ordentligt. Vi kan då ge din personliga information till vår leveranstjänst för beställningen som ska levereras till dig. Vi får också information om din betalning från din bank eller ditt kreditkortsföretag.

För detta använder vi din e-postadress, telefonnummer, faktureringsadress, uppföljningsdata och betalningsinformation. Tills din beställning är klar behåller vi denna information. Vi behåller specifik kundinformation under en längre tid på grund av den lagstadgade skatteuppehållsskyldigheten.

Tillhandahållande till tredje part
Vi samarbetar med specifika företag som kan få dina uppgifter från oss. Vi vidarebefordrar bara dina uppgifter om detta är tillåtet enligt din lokala lag. Vi arbetar särskilt nära vissa tjänsteleverantörer, till exempel inom kundtjänst, med tekniska tjänsteleverantörer eller med logistikföretag. Dessa tjänsteleverantörer kan i allmänhet endast behandla dina uppgifter för våra räkning under speciella villkor. När vi använder dem för att behandla beställningar får tjänsteleverantörerna endast tillgång till dina uppgifter inom ramen för den tidsperiod som krävs för tillhandahållande av relevant tjänst.

Betalningsuppgifter till tredje part
På vår webbplats erbjuder vi olika betalningsmetoder. För detta arbetar vi tillsammans med Adyen som tjänsteleverantör. De får betalningsdata från oss angående transaktioner. Endast kunddata som är relevanta för genomförandet av en order utbyts med dem.

Klarna
Vi erbjuder också Klarna som betalningsalternativ. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi i kassan skicka dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna, så att Klarna kan bedöma om du uppfyller kraven för deras betalningsmetoder och att skräddarsy dessa betalningsmetoder åt dig . Dina överförda personuppgifter behandlas i enlighet med Klarnas eget sekretessmeddelande. Se: https://www.klarna.com/international/privacy-policy/

Ditt konto
Vissa delar av vår webbshop kräver att du registrerar dig först. Du måste sedan ange information om dig själv och välja ett användarnamn. Med den här informationen skapar du ett konto där du kan logga in med det användarnamnet och ett lösenord du väljer. Vi lagrar inte lösenordsdata i vårt system och ett lösenord kan bara ändras av dig själv.

För detta använder vi dina betalningsuppgifter, e-postadress, namn och adress, faktureringsadress och telefonnummer. Vi gör detta baserat på din tillåtelse. Vi behåller denna information tills du stänger kontot.

Vi behåller denna information för inloggning snabbt och, vid behov, kontaktar du dig som en del av genomförandet av avtalet. Du kan ändra information via ditt konto när du vill.

Reklam
Vi vill skicka annonser om erbjudanden och nya produkter eller tjänster. Vi gör detta genom olika reklamkanaler:

E-post marknadsföring
E-postannonsering om du prenumererar på nyhetsbrevet Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev skickar vi regelbundet vårt nyhetsbrev via e-post baserat på ditt samtycke enligt art. 6 (1) 1 lit. a) GDPR, med hjälp av de uppgifter som krävs eller avslöjas av dig separat för detta ändamål. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. För detta ändamål kan du antingen skicka ett meddelande till kontaktalternativet som anges nedan eller använda opt-out-länken i nyhetsbrevet. Vid avbeställning raderar vi din e-postadress om du inte uttryckligen har samtyckt till vidare användning av dina uppgifter eller vi förbehåller oss rätten att vidare använda dina personuppgifter inom den omfattning och sätt som är tillåtet enligt lagen, som vi informerar dig om i detta meddelande.

Sociala media
Wallgroup underhåller sociala medieprofiler på de sociala nätverken på Facebook och Instagram. Vi publicerar och delar regelbundet innehåll, erbjudanden och produktrekommendationer på våra konton. Operatörerna av de sociala nätverken registrerar ditt användningsbeteende via cookies och liknande tekniker vid varje interaktion på våra fansidor eller andra Facebook- eller Instagram-webbplatser. Fan-sidoperatörer kan visa allmän statistik om intressen och demografiska egenskaper (t.ex. ålder, kön, region) för besökare på kontosidan. När du använder sociala nätverk bestäms arten, omfattningen och syftet med bearbetning av sociala nätverksdata i första hand av de sociala nätverksoperatörerna.

Display-reklam

Vi presenterar information och erbjudanden från Wallgroup på grundval av dina intressen. Du kommer att få dessa enskilda produktrekommendationer från oss oavsett om du prenumererar på ett nyhetsbrev eller inte. I enlighet med juridiska bestämmelser använder vi företrädesvis dina tidigare shopping- och intresseuppgifter, som gör det möjligt för oss att härleda dina produktintressen med tanke på de intressen, preferenser och profildata som du har delat med oss ​​för att välja enskilda produktrekommendationer.

Platsinformation

Om tjänsten kräver det kan vi samla in platsinformation (GPS) från dig. Vi kommer att begära ditt tillstånd, just nu på webbplatsen. Denna (plats) data kan också lagras och bearbetas av leverantören av till exempel navigations- / kartprogramvaran, såsom Google Maps, men informationen kan också användas av exempelvis Google eller Apple själv. Vi har ingen kontroll över detta. Läs alltid respektive leverantörers sekretesspolicy.

Vidarebefordran till andra företag eller institutioner

Med undantag för de ovan nämnda partnerna kommer vi under inga omständigheter att ge dina uppgifter till andra företag eller institutioner såvida vi inte är juridiskt skyldiga att göra det (t.ex. om polisen kräver att vi gör det på grund av misstankar om ett brott).

Statistik
Vi håller statistik om användningen av vår webbshop. I vår webbshop hittar du sociala medieknappar. Cheferna för dessa tjänster samlar in dina uppgifter.

Google Analytics
Vi använder Google Analytics för att spåra hur besökare använder vår butik. Vi har ingått ett behandlingsavtal med Google. Detta avtal innehåller strikta protokoll om vad de kan följa. Vi tillåter Google att använda den Analytics-information som erhållits för andra Google-tjänster. Vi tillåter inte Google att anonymisera IP-adresser.

Säkerhet
Säkerheten för personuppgifter är avgörande för oss. Vi ser till att vi lagrar din information säkert. Vi justerar alltid säkerheten och ägnar stor uppmärksamhet åt vad som kan gå fel.

Ändringar av denna sekretesspolicy
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy. Vi rekommenderar att du läser denna sekretesspolicy regelbundet så att du är medveten om dessa förändringar. Vi kommer att göra vårt bästa för att meddela ändringar separat.

Åtkomst, ändring och radering av dina data
Om du har några frågor eller vill veta vilken personlig information vi har om dig, tveka inte att kontakta oss. Se kontaktuppgifterna nedan.

Du har följande rättigheter:

 • Få förklarat vilken personlig information vi har om dig och vad vi gör med den;
 • Tillgång till exakt personlig information som vi har;
 • korrigering av fel;
 • Borttagning av föråldrade personuppgifter;
 • Återkallande av samtycke;
 • Att invända mot en viss användning;
 • Se till att du alltid identifierar vem du är, så att vi kan vara säkra på att vi inte korrigerar eller raderar data som rör fel person.

Skicka in ett klagomål
Om du känner att vi inte hjälper dig på rätt sätt har du rätt att lämna in ett klagomål till vår chef. Du kan kontakta personuppgiftsmyndigheten.

Kontaktdetaljer

Wallgroup B.V.
Tilbury 9
3897AC, Zeewolde
Nederländerna
[email protected]