Transport Fototapet

Storleken spelar roll. Och med fototapeter med sportbilar, motorcyklar, lastbilar eller flygplan gör man verkligen intryck. Vänner och familj blir avundsjuka om du har en riktig Lamborghini eller amerikansk skolbuss på din vägg. Eller vill du hellre satsa på en fiskebåt från Thailand? Ta en titt i vår omfattande samling av fototapeter med transporter och beställ ditt favorittryck enkelt online.

TransportTransport
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 233

Sida
Lamborghini Huracán - Huracán - Fram
Lamborghini Huracán - Fälg
Lamborghini Huracán - Sida, svart
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 233

Sida
Transport Fototapet

Fototapet med transport för kontoret

Naturligtvis ser transporttapeter bra ut i ett tufft pojkrum. Men visste du att tapeter med transporter också ser bra ut i ett företagsklimat? Bilhandlare kan sätta upp biltapeter i sina showrooms och kaféer för lastbilsförare kan visa en amerikansk ”trucker” på väggen. Du kan också hänga transporttapeter i mötesrum. Varje rum har sitt eget tema och därför en egen tapet med transport. Visa temat för fototapeten i resten av rummet för bästa resultat. Detta kan göras genom färgerna på inredningen, men också genom att placera modellbilar i en display eller genom rummets namn.

Specialtillverkade tapeter med transport

När du har gjort ett val för en fin transporttapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med transport på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren löper in i varandra perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransn sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.