Fototapeter med båtar och vattensporter

Flytande på vattnet i havet. I en thailändsk fiskebåt eller en lyxig segelbåt. Med utsikt över ett vackert landskap eller tittandes på solnedgången. Välj en tapet med båtar och vattensporter och njut av känslan av frihet på vattnet varje stund på dagen. Välj ett foto från vår omfattande samling av fototapeter med båtar & vattensporter eller ladda upp ditt eget foto.

 
Båt i solnedgången
Submarine
Färgglada fiskarhus
Sätt stigande sortering

51 artiklar

Fototapeter med båtar och vattensporter

För de riktiga vattenälskarna har vi en stor samling av fototapet med båtar och vattensporter. Kliv in i en träfiskebåt, en lyxbåt eller en jetski och njut av all skönhet omkring dig. Tapeter med båtar och vattensporter ger äventyr, frihet och natur i ditt hem. Men om du väljer den översta utsikten över ett containerfartyg, kommer du att skapa en industriell och mystisk look. Se vad som passar dig och rummet där du placerar vattensporterna och båttapeten och väljer ett foto. Eller ladda upp ditt eget foto taget under en semesterresa eller promenera genom hamnen.

BÅTAR & VATTENSPORTTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med Båtar eller Vattensporter, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med Boten & Watersport på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.