• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med plan

I samlingen av flygplan på tapeter hittar du gammaldags flygplan med vackra detaljer i en cockpit. Dröm dig bort i ett modernt passagerarplan och njut av de vackra bilderna från luften. Fototapeter av flygplan kommer att ge ditt rum ett hisnande blickfång på väggen!

Sortera på

25 artiklar

per sida
Sky Balloons i taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Sortera på

25 artiklar

per sida

Fototapet med ett flygplan

I början av 1900-talet flög det första flygplanet i världen. Detta plan av bröderna Wright är fortfarande ett exempel för samtida luftfart. Propellrarna och vingarna är karakteristiska för varje flygplan. Flygplanet är fortfarande ett populärt transportmedel för att täcka långa sträckor. Det moderna flygplanet har en imponerande cockpit med många knappar och skjutreglage. Det är därför en mycket såld design inom tapeter med flygplan. Med en cockpit på din tapet kan du upptäcka en ny knapp på väggen varje dag. Flygplanstapeten är perfekt för garaget, men ger också många gamers inspiration till datorrummet.

Skräddarsydda tapeter med flygplan

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med ett flygplan, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din flygplanstapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.