• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med tulpaner

Ta med våren in i ditt hem med tulpantapeter. Vår fototapet med tulpaner ger din interiör ett friskt utseende och ger en bra dos färg. I ditt hem, på ditt kontor eller i ditt företag. Oavsett utrymme som behöver en makeover: glöm de vita väggarna och ge din inredning ett lyft med tulpantapet. Vi har till exempel tapeter från ett vackert fält med blommor fulla av lila tulpaner vid soluppgången. Och tapeter gjorda av rosa och gula tulpaner mot en mintgrön bakgrund.

Sortera på

51 artiklar

per sida
Tulpanfält vid soluppgång
Premium
Gyllene tulpaner
Premium
Tulpaner
Premium
Färgrikt tulpanfält
Premium
Röd tulpan
Premium
Tulpanfält med härliga moln
Premium
Tulpan och en vallmo, Willem van Leen
Rijksmuseum
Närbild rosa tulpaner
Designer Collection
Tulipfield
Designer Collection
Rosa tulpaner
Designer Collection
Vita tulpaner
Designer Collection
Rokokotulpaner
Designer Collection
Tre rokokotulpaner
Designer Collection
Tre tulpaner
Designer Collection
Färgglada tulpaner på ett fält
Designer Collection
Korsade tulpaner
Designer Collection
Sortera på

51 artiklar

per sida

Fototapet med tulpaner skapar atmosfär

Tulpantapeter skapar atmosfär och en lekfull effekt. Du kan förbättra den effekten genom att låta liknande mönster visas i din interiör också på andra sätt. Lägg en riktig massa tulpaner på bordet, lägg en dekorativ kudde med tulpanmönster på soffan och häng en lampa med tulpaner i taket. Genom att utöka tulpantanken i dina tillbehör ser du till att allt stämmer överens med varandra. Det skapar frid och enhetlighet. Du kan göra detta lite mer subtilt genom att bara använda färgerna från tulpantapeten i dekorationer.

Tulpantapet i varje interiör

Tulpantapet passar faktiskt in i alla interiörer, men gör sig extra bra i en romantisk, bohemisk eller drömmande stil. Den ser bra ut i sovrummet, matsalen eller i studion. Men fleecetapet med tulpaner är också mycket lämpligt i till exempel ett tehus, en skönhetssalong eller en yogaskola. Tulpaner utstrålar lugn och energi samtidigt. Dessa glada blommor representerar våren och därför lite av en ny början. En ny start och gott humör. Innan du vet ordet av det, kommer du med din nya tulpantapet att ha våren i ditt hem året runt!

Skräddarsydd tapet med tulpaner

Om du har valt en vacker tapet med tulpaner kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet med tulpaner på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.