Sport Fototapet

Välj dina favoritsport-tapeter här. Vi har samlat flera bakgrundsbilder med sporter som fitness, mountainbike, eller tennis. Vi säljer vackra sportbilder för tapeter. Pimpa ditt rum eller ditt fitnesscenter med stil. Sporttapeter kan också användas i gymmet eller i ett sportkafe’. När människor ser människor som tränar på väggen, kommer de också att bli motiverade att utöva en sport. Sporttapeter är lätta att beställa online.

SportSport
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 101

Sida
Gym med sol
stadion med fotbollsspelare
stadiontunnel
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 101

Sida
Sport Fototapet

Skräddarsydda sport och fitnesstapeter

När du har valt en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller så kan den göras svartvit.

Runtom, standardtrycker vi 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter kommer att tryckas 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering, måste du skära bort detta överflöd. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt till exakt storlek.

Kontrollera "Visa spår" för att se i vilken storlek och antal remsor din tapet kommer att skäras. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster löper alltid sömlöst in i varandra. Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.