• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Graffititapet

Graffiti, gatukonst, märkning. Du har säkert stött på det förut. De stora bokstäverna, illustrationerna och ljusa färgerna på väggar, stolpar och järnvägsvagnar. Eller kanske på väggen i (sov-) rummet. Förvandla gatukonst till rumskonst, utan att behöva använda sprayfärgen själv, med vår graffitifototapet. 

Sortera på

45 artiklar

per sida
Graffiti på en stor vägg
Premium
Lips are sealed
Designer Collection
Graffiti på rött tegel
Premium
Graffiti på tegelvägg
Premium
Graffiti på svart tegelvägg
Premium
Graffiti på svarta tegelstenar
Premium
Graffiti XL
Premium
Musikgraffiti på tegelsten
Premium
Färgad graffiti på vägg
Premium
Graffiti på gammal tegelvägg
Premium
Graffiti-hörlurar
Premium
Graffiti racerbil
Premium
Graffiti på trä
Premium
Graffiti skalbagge på trä
Premium
Graffitibagge
Premium
Graffiti kärlek
Premium
Graffiti på betong
Premium
Palmer på trä
Premium
OMG!
Premium
Graffiti på väggen
Premium
Graffiti med bokstäver på trä
Premium
Graffiti med haj
Premium
Graffiti av ett lejon
Premium
Tuff graffiti
Premium
Graffiti från munnen
Premium
Kaotisk graffiti
Premium
Graffiti från gatan på gammalt trä
Premium
Graffiti med ansikten
Premium
Graffiti ansikten
Premium
Sortera på

45 artiklar

per sida

Graffititapeter På Pojkarnas Rum

Graffititapeter är coola och lekfull på samma gång. Och därför perfekt för på väggarna i ett pojkrum. Välj en realistisk streetscape, gå för graffiti på fototapet eller 3D graffiti. Med 3D graffititapeter du nästan få sugas in i tapeten och rummet ser större. Se till att du håller de andra väggarna lugnare för att upprätthålla denna rumsliga effekt.

Ska du ha en tagg, en med en eller två färger eller en bit för att täcka hela väggen med en graffitimålning? Välj ett graffitimönster från vår breda samling av graffititapeter eller ladda upp ditt eget foto.

Graffititapeter Efter Mått

Om du har gjort ett val av en vacker graffititapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med graffiti på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.