Bergstapeter

Berg har något äventyrligt över sig. De symboliserar styrka och gudomlig närhet. Berg ses som den plats där himmel och jord möts. Men förutom att vara symboliska, är berg framför allt otroligt vackra och kraftfulla att titta på. Älskar du också berg så mycket? Då har vi lösningen för dig - eftersom du inte kan åka på semester varje vecka till franska Mont Ventoux, nepalesiska Himalaya eller norska fjäll. Med fotografiska tapeter av berg, får du bara de mest imponerande bergen i ditt hus. På så sätt kan du titta på dem varje dag utan att behöva lämna huset.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 161

Sida
Solnedgång över ett berg
Emerald Sunrise II
Seiser Alm
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 161

Sida
 Bergstapeter

FOTOTAPETER AV BERG I ALLA FORMER OCH STORLEKAR

Precis som bergen själva, har du också berg på tapeter i alla former och storlekar. I det omfattande sortimentet på Wallgroup.com hittar du till exempel fotografiska tapeter av berg i amerikanska Utah, tryck av de italienska Alperna med en båt och tapeter av de gröna bergen längs den hisnande vackra kusten av Hawaii. Fototapeter av dimmiga berg i Indonesien är också bland våra favoriter. Precis som den fotografiska tapeten av ett berg vid solnedgången, morgondagg på Mount Fuji och en av världens sju underverk: Machu Picchu.

STYLING AV BERG PÅ TAPETER I DITT HEM

Om du tapetserar en vägg eller en del av en vägg med fotografiska tapeter av berg, ser du till att du bryter av en lång vägg. På så sätt gör du ett utrymme mysigt och omedelbart skapa mer atmosfär. Undrar du hur du kan kombinera bergstapeter med resten av din inredning? Vi har ett antal praktiska tips. Ta till exempel en färg från trycket och låt den komma tillbaka i andra element, som dekorationen. Köp en vas i samma nyans, en kudde till soffan, en matta. Eller ett annat objekt du gillar. På detta sätt kommer du att skapa enighet i din interiör och du hittar en fin plats i ditt hem för någon typ av fototapeter.

SKRÄDDARSYDDA BERG PÅ TAPETER

Om du har gjort ett val av ett vackert berg på tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina berg av tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.