• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med katter

I många hushåll är katter en integrerad del av familjen. Husdjur gör de galnaste tricken och - en gång tam - är ofta din bästa vän. Men katter är inte bara kul att mysa med, eller för att stjäla showen på TikTok. De är också väldigt roliga att titta på och därför gör de sig mycket bra på tapeter. Vad sägs om fotografiska tapeter av en katt i en kruka, kattungar i fluffiga filtar och katter i fina mönster?

Sortera på

12 artiklar

per sida
Kattungar med ull
Black Friday
- 10%
Katt tapet. Bild av en kattunge och valp.
Black Friday
- 10%
Katt i växtkrhav
Black Friday
- 10%
Vit katt på rosa bakgrund
Black Friday
- 10%
Spelande katt
Black Friday
- 10%
Katter ritning
Black Friday
- 10%
Katt i en filt
Black Friday
- 10%
Sovande katt
Black Friday
- 10%
Söt kattunge
Black Friday
- 10%
Rullande katt
Black Friday
- 10%
Spelar kattungar
Black Friday
- 10%
Tre kattungar i en korg
Black Friday
- 10%
Sortera på

12 artiklar

per sida

Kattapet på väggen

Med fototapeter av en katt ger du genast atmosfär till ett rum. Och för varje rumstyp finns det en matchande möjlighet. Tapeten av en sovande drottning, till exempel, ser bra ut i sovrummet. Med en söt kattunge med drömmande ljus i tapeten, verkar tapeten nästan gjord för ett barns rum. Och de olika typerna av mönstrad katt-tapeter är lämpliga för tuffa tonåringars rum, kontor och många bortglömda områden, såsom skafferiet.

Katttapeter i olika färger

Tapeter med katter finns i alla former och storlekar. På Wallgroup.com har vi till exempel fototapeter av en katt och en valp i neutrala färger, en katt-teckning i naturlig storlek i hårdare färger och mönster av katttapeter i svartvitt. Men vår absoluta favorit är fototapeten av en katt på en rosa tapet ovanpå en ljusrosa boll av ull. Älskar du den här färgen och katterna? Leta inte längre. Det här är dina drömmars tapeter.

Skräddarsydda tapeter med katter

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din hundtapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.