Tapet med Höglandsdjur

Skotska Höglandsdjur ser imponerande ut. Med sitt långa, rödbruna hår och stora horn pryder de allt fler naturreservat. Inte överraskande, de har sitt ursprung i de västra högländerna i Skottland. Korna av denna ras av nötkreatur väger så mycket som 500 kilo och tjurar så mycket som 800 klo. Och ändå beter de sig nästan aldrig aggressivt. Så du kan titta på dem sorglöst när du ser dem beta någonstans.

 
Porträtt Skotsk hoglandare
Skotsk höglandsungarunge
Gammal höglandsboende
Sätt stigande sortering

55 artiklar

Tapet med Höglandsdjur

FOTOTAPETER AV SKOTSKA HÖGLANDSDJUR

Kan du inte få nog av dessa djur? Då har du tur, för med skotska höglandstapeter behöver du aldrig leta efter dem igen! På så sätt får du bara in de vackra djuren i ditt hus. I Wallgroup.com kollektionen hittar du ett antal vackra exemplar av fototapeter av skotska höglandsdjur i svartvitt och i färg. Från skotska höglandsdjur i bergen till korna i skogen. Och från kalvarna till den vuxna boskapen. Vid solnedgången, i dimman och i neutrala dekorer som svart och vitt.

SKOTSK HÖGLANDSDJURTAPET STYLING

Med en naturlig storlek skotska höglandsdjurtapeter, gör du ett statement i din interiör. Precis som djuren i naturen är det ett blickfång för förbipasserande. När man ser dem måste man nästan titta på dem. Tapeter från en skotsk högländare kan vara stylade vackert i en modern, industriell eller skandinavisk livsstil. Men den ser också bra ut i en lantlig bostadsyta, eller i en botanisk interiör. Föredrar du massor av färg eller en romantisk look? Då är somriga fototapeter av skotska höglandsdjur i låg sol i det höga gräset med blommor är ett bra val.

SKRÄDDARSYDDA TAPETER MED SKOTSKA HÖGLANDSDJUR

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina höglandstapeter på våra storformatskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. fter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.