• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med porträtt

En gammaldags selfie på tapeter? Vi har många närbilder av ansikten i fototapetkollektionen. Många porträtt är abstrakta verk som passar perfekt in i en elegant och modern interiör. Med ett sådant abstrakt porträtt på tapeter ger du din vägg en överraskande accent. Men även med klassiska porträtt från 1500-talet så saknas det inte tapeter med porträtt.

Sortera på

21 artiklar

per sida
Porträtt av Margaret av Österrike
Rijksmuseum
Porträtt av Gerard ochriesz Bicker
Rijksmuseum
Porträtt av Marie Jeannette de Lange
Rijksmuseum
Porträtt av en flicka i blått
Rijksmuseum
Porträtt av William I, Prince van Oranje, Adriaen Thomasz.
Rijksmuseum
Sortera på

21 artiklar

per sida

Beskrivning

De abstrakta konstverken med porträtt på tapeter skapar en modern atmosfär i vardagsrummet. Porträtten i svartvitt ser till exempel vackra ut i ett svart eller vitt kök. Om du vill ha mer färg i ditt hem väljer du en abstrakt närbild av till exempel ett öga. Perfekt detalj med ljusa färger som lockar uppmärksamhet.

Människor på skräddarsydd tapet

Om du har valt en vacker tapet med ett ansikte eller porträtt kan du enkelt beställa den online. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din stående tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.