• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Grå tapet

Grå är en neutral färg och samtidigt är den tuff, fräsch och lugnande. Det är just därför vi är sådana fans av grå tapeter. Du ger omedelbart mer atmosfär till ditt hem och möjligheterna är oändliga. Från ett glatt delfinmönster i barnets rum till ett grått blommönster i köket. Se vårt sortiment av grå tapeter, välj ett exemplar som du gillar och gör ett statement i din inredning. Du kan njuta av det varje dag.

Sortera på

15 artiklar

per sida
Sortera på

15 artiklar

per sida

Grå tapet som blickfång

Grå tapeter är ett riktigt blickfång i utrymmet. Du kan tapetsera en hel vägg med den eller bryta upp en lång vägg med den. Men du kan också dekorera en smal vägg, till exempel på toaletten. Vad sägs om det grå mönstret med portugisiska plattor? Det är inte bara trevligt i det minsta rummet, utan också i matsalen eller den långa hallen. Armémönstret ser bra ut i barnkammaren till din tuffa son eller dotter. Och den grå lösningen är en tillgång för alla arbets- eller lekrum.

Inredning och styling med grå tapet

Kort sagt: med grå tapeter kan du gå i alla riktningar. Och det är så neutralt att du kan styla det väldigt enkelt. Så du kan använda den i alla rum och kombinera den med alla inredningsstilar. Håll det lugnt med tillbehör i nyanser som vitt, svart och grått eller sand. Lägg till färger, till exempel mörkblå eller mörkgrön och gör det lite tuffare. Eller lys upp ett rum med grå tapeter med ljusa och färgglada färger som gult och rosa. Och gör det till en fräsch helhet.

Skräddarsydd grå tapet

Om du har gjort ett val av en vacker gråfärgad tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.