• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med djur

Djur i naturlig storlek på tapeter. Vi har en enorm samling av djurtapeter. Vackra bilder av vilda djur på tapeter. Eller vill ditt barn ha en dinosaurie på väggen? Vi har vilda djur-tapeter, skogsdjurs-tapeter, djungeldjurs-tapeter och tapeter med svart och vita djur. Förutom alla typer av djur har vi även djurtapeter som zebratryck, pantertryck och kotryck. Listan över djur är enorm. 

Handla enligt
Sortera på

Artiklar 1-100 av 1056

Sida
per sida
Short-eared Owl
Designer Collection
Jungle Lion
Designer Collection
Jungle Panther
Designer Collection
Stenbock
Premium
Orfeus förtrollar djuren med sin musik
Rijksmuseum
Paradis med Adams och Evas fall
Rijksmuseum
Häst i blommaäng
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 1056

Sida
per sida

Specialtillverkade djurtapeter

Om du har valt en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller så kan den göras svartvit.

Runtom, standardtrycker vi 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter kommer att tryckas 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering, måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt till exakt storlek.

Kontrollera "Visa spår" för att se i vilken storlek och hur många remsor din tapet kommer att skäras. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja för större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Om ditt favoritdjur inte finns bland dessa, kontakta oss. Vi hjälper dig att finna din djurtapet. Om du har egna foton kan vi även skriva ut dem om bilden håller hög kvalitet. Men våra kollegor kommer att kontrollera detta åt dig. Den finaste djurtapeten kan enkelt beställas online.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster löper alltid sömlöst in i varandra. Vad gäller material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävda tapeter krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.