• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Guldtapeter

Ge ditt hem ett lyxigt utseende med tapeter i färgen guld. Från en gyllene struktur, till guldmönster och konstnärliga tapeter med gyllene detaljer. På Fotobehang.com hittar du gyllene färgtapeter i alla former och storlekar. Tack vare vårt breda utbud av gyllene tapeter finns det alltid ett exemplar som passar dina önskemål och smak. Upptäck möjligheterna, välj din favorittapet och ta din interiör till nästa nivå.

Sortera på

30 artiklar

per sida
Guld- sten, närbild
Premium
Gyllene tulpaner
Premium
Dutch Performante - Logo, svart med guld
Designer Collection
Premium
Dutch Performante - Mönster III
Designer Collection
Premium
Dutch Performante - Mönster IIII
Designer Collection
Premium
Dutch Performante - Massivt mönster III
Designer Collection
Premium
Honor
Designer Collection
Guldstrsetur
Premium
Sortera på

30 artiklar

per sida

Guldfärgade tapeter i alla former och storlekar

Gyllene färgtapeter är ett blickfång i alla rum. Och du kan gå i alla riktningar med den. Ge till exempel ditt hem den hotell-chica känslan med geometriska mönster, gyllene löv eller fototapeten av en gyllene sten i närbild. Gör det äventyrligt med tapeter från en gyllene världskarta, eller ett fält fullt av gyllene tulpaner. Eller håll det naturligt med tapeter av en måne mellan träden i guldtoner eller en flock delfiner vid solnedgången.

Inredning och styling med guldfärgade tapeter

Är din favorit bland gyllene färgtapeter redan på väggen? Dags att färdigställa interiören! Guld lämpar sig mycket bra för att integrera i ditt hems tillbehör. Tänk på guldljusstakar, kuddar i guld i sammet och ornament. Genom att låta guldet komma tillbaka i andra element gör du det till en helhet och det skapar harmoni. Dessutom passar gyllene färgtapeter mycket bra med industriella element som ett stålfodral och en matt svartmålad vägg eller en robust lampa. Du kan också hålla den fräsch och ljus genom att kombinera dina gyllene färgtapeter med vitt, till exempel en marmorblomkruka, något väderbitet trä och en benvit matta.

Skräddarsydda guldtapeter

Om du har gjort ett val av en vacker gyllene tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.