• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med grå mönster

Letar du efter en lugn tapet för ditt hem? Välj grå tapeter. Detta ger atmosfär till varje del, på ett subtilt sätt. Och tack vare den neutrala färgen kan du fortfarande gå i alla riktningar med resten av din interiör. På Tapet.com hittar du olika alternativ för grå tapeter. Såsom tapeter med ett grått mönster som en stadskarta eller en tapet med gråtoner i kombination med bruna blommor. Upptäck vårt omfattande sortiment och låt dig inspireras av de vackra bilderna. 

Sortera på

5 artiklar

per sida
Sortera på

5 artiklar

per sida

Grå tapet i alla former och storlekar

Letar du efter en tapet med grå toner i ljusa färger som vitt och ljusgrått. Eller mörka toner som svart och mörkgrått? I vår kollektion av grå tapeter hittar du allt. Ta till exempel en tapet med grått mönster i kamouflage. Föredrar du något gladare? Satsa då på den vita tapeten med grått delfinmönster. Trevligt för barnrummet, till exempel. Ta något neutralt med grå tapet med prickar i olika nyanser. Eller unna dig en liten semesterkänsla i ditt eget hem. Med hjälp av den grå tapeten med portugisisk keramik. På så sätt kan du enkelt välja den grå tapet som bäst passar din smak och livsstil. Vidare till en lyckad makeover!

Tapeter med grå toner styling

Som vi sa kan du fortfarande gå i alla riktningar med grå tapeter . Den är så lugn att du kan lägga till alla typer av färger till den utan problem. Men du kan lika gärna välja att hålla allt lugnt. Med en interiör i vitt, grått och naturliga toner. Letar du efter lite vägledning i inredningen? Länka då din tapet med grå toner till ett tema. Till exempel är tapeten med ett grått mönster med kakel mycket lämpligt för ett medelhavsrum. Måla en vanlig vägg i ljus terrakotta. Placera en korgbänk med dekorativa kuddar i varma toner där. Och kombinera den med en glad matta. Placera några fler växter och häng en sommarmålning på väggen. Då kommer din grå tapet till sin rätt!

Skräddarsydda tapeter i grått

Om du har gjort ett val av en vacker grå tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet i grått på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar. 

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.