• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för barn

Söta och lekfulla tapeter till barnkammaren. Skulle ditt barn vilja ha hjärtan, ankor eller stjärnor på väggen? Välj bland barntapeter som vi har valt ut åt dig eller få ett eget foto tryckt. Vi kan också anpassa designen med ditt barns namn tryckt på tapeten, till exempel. Om du letar efter en annan bild, vänligen meddela oss. Vi har också fototapeter för barnkammaren. Barnens tapeter är snabba och enkla att beställa online.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 728

Sida
per sida
Sortera på

Artiklar 1-100 av 728

Sida
per sida

Specialtillverkade barntapeter

När du har valt en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller så kan den göras svartvit.

Runtom, trycker vi som standard 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter kommer att tryckas 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering, måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Kontrollera "Visa spår" för att se in i vilken storlek och antal remsor din tapet kommer att skäras. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster löper alltid sömlöst in i varandra.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte, den ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.