Industriell fototapet

En industriinredning kännetecknas av ett grovt, nyktert och kyligt utseende. Använda material är obearbetade eller skadade av tiden. Du kan tänka rost, tegel, vittrat trä, metall och föremål från industrin. Fototapet med ett industriellt utseende bidrar i hög grad till en snygg och tuff inredning. Välj bland bilderna nedan eller leverera ditt eget foto. Om du vill att vi ska leta efter en bild enligt dina specifika önskemål, vänligen meddela oss. Industriell tapet är lätt att beställa online.

FototapetFototapet
Sätt stigande sortering

94 artiklar

Gyllene sten
Ara Pacis Mundi
Time is Running
Sätt stigande sortering

94 artiklar

Industriell fototapet

Tuffhet, grova material och en tät stil. Det är vad en industriell interiör står för. Du kan uppmärksamma denna levnadsstil genom råa material, såsom vittrade byggnadsställningar, grov metall eller rena tegelstenar. Förutom möbler, golv och balkar finns dessa element också i industriell fototapet. På detta sätt förstärker du grunden som redan finns och kompletterar din industriella inredning. Ta en titt i vårt sortiment av industriella tapeter och välj den du gillar.

Industriell fototapet i alla former och storlekar

Från en gammal fabriksbyggnad till en karakteristisk stadsmur och en järnvägsbro av metall. Vi har fototapet i alla former och storlekar. Tänk bilder av en förfallen trappa, en övergiven station eller en före detta flygplanshangar. Men också vackra närbilder av en gyllene struktur, gamla fabriksfönster, eller ett motorblock. Vi har inte bara färgat tryck, utan också svartvita industriella fototapeter. Oavsett vilken variant du väljer kommer du med denna industriella fototapet att ta din inredning till nästa nivå.

Tapeter med industriellt utseende för varje rum

Vi känner främst till det industriella utseendet från studior med en urban känsla i till exempel Brooklyn New York, eller i hjärtat av Amsterdam. Men du kan använda detta överallt med hjälp av industriella tapeter. Oavsett om du bor på landsbygden eller i en storstad. Tapetsera vardagsrummet med en industriell look, tapetsera sovrummet med ett industriellt utseende eller ge din hall ett tuffare utseende. Allt är möjligt. Denna typ av väggbeklädnad passar alla rum och väggar. Inte minst för att vi skräddarsyr fototapeterna - inklusive de industriella.

Skräddarsydda industriella tapeter

När du har gjort ett val av en vacker industriell tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut dina industriella tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter in i varandra perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.