• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapeter med djungelmönster

Ta in naturen i ditt hem. Tapetsera din vägg eller ett helt rum med en av de många djungelmönster som finns som fototapeter. Och föreställ dig själv i djungeln varje dag. Från en tapet med tropiska blommor, till en design med djungeldjur. Wallgroup.com har allt. Välj ett av mönstren från vår samling, ladda upp ditt eget  foto eller låt oss hjälpa  dig att hitta rätt mönster.

Sortera på

64 artiklar

per sida
Pantrar i djungeln
Designer Collection
Lemonwalls
Smygande panter
Designer Collection
Lemonwalls
Pantermönster
Designer Collection
Lemonwalls
Palmer och pantrar
Designer Collection
Lemonwalls
Djur bland palmerna taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Djur bland palmer
Designer Collection
Lemonwalls
Sortera på

64 artiklar

per sida

Djungelmönster på tapeter är heta!

Upptäck djungeln med unika djungelmönster. Leta efter exotiska djur på din tapet eller välj ett atmosfäriskt mönster med djungelblad. Vi erbjuder fleecetapeter med ett urval av olika mönster inom djungeltemat. Mönstren kan skrivas ut på tapeten i olika storlekar. Har du ett speciellt djungelmönster som du skulle vilja ha på tapeten? Låt oss veta och vårt designteam kommer att arbeta för dig. Djungeln har flera element som bildar ett vackert tapetmönster. Dessa mönster med blad och djur är särskilt lämpliga för vardagsrum och sovrum. Djungeltapetsmönstren är totalt en trend för tillfället. Bladen på tapeten ger en stilren modern atmosfär. Den fräscha gröna färgen piggar upp vilken inredning som helst! Eller välj ett mönster med djur som apor, leoparder eller tigrar. Dessa illustrerade mönster med djungeltema är naturligtvis också trevliga som tapeter för barnrum. Du kan använda djungeltemat sprudlande eller subtilt i resten av din inredning. 

Djungelmönstertapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker djungelmönstertapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.