• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Harry Potter Fototapet

Har du slukat alla Harry Potter-böcker, kan du varje film utantill och kan du med rätta kalla dig ett stort fan? Då ska Harry Potter non-woven tapeter inte saknas i ditt hem. På Fotobehang.com har vi några bra exemplar av Harry Potter-tapeter eller fototapeter. Detta kommer att föra ditt rum till magiska atmosfärer. Ta en titt på de olika alternativen och beställ din favorit direkt online. På så sätt kan du snabbt starta Harry Potter-makeovern.

Sortera på

16 artiklar

per sida
Sortera på

16 artiklar

per sida

Harry Potter fototapet i alla former och storlekar

Från Hogwarts Express i snön, med vilken Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger reste varje läsår från den vanliga världen full av mugglare till College of Witchcraft and Wizardry. Till det gamla biblioteket, där huvudpersonerna oändligt sökte efter trollformler för att skydda sina vänner och bekämpa fiender. Harry Potter fototapet finns i alla former och storlekar.

Gör dina egna Harry Potter-tapeter

Dessutom kan du också göra Harry Potter-tapeter själv. Är du till exempel på bilden på den berömda plattformen 93/4? Har du tagit en vacker bild av Alnwick Castle - som Harry Potters Hogwarts faktiskt heter? Eller fångade du Bodleian Library vid Oxfort University som fungerade som bakgrund för filmerna? Då kan du få bilderna utskrivna i naturlig storlek och anpassade på Fotobehang.com. Ladda upp ditt foto, välj rätt storlek och inom några dagar får du din hemgjorda Harry Potter-fototapet hem. Med Fotobehang.com kan du enkelt ladda upp ditt eget foto på tapeten.

Harry Potter-tapet styling

Naturligtvis vill ett fan inte bara sätta en Harry Potter-tapet på väggen. Han gillar att gå den extra milen i stylingen. Internet är sprängfyllt med tillbehör som är ett trevligt tillskott till Harry Potter fototapet. Från Harry Potter-påslakan till Harry Potter-lampor. Men även klassiska ramar med ståtliga foton och engelska bokhyllor med bruna böcker gör sig bra med Harry Potter-tapeter.

Alltid ett bra tips: välj en färg eller ett element från Harry Potter-tapeten du har valt och låt det återspeglas i interiören. Till exempel i kuddarna på soffan, en matta på golvet eller gardinerna framför fönstret. På så sätt skapar du lugn och enhetlighet och allt kommer att vackert dras ihop igen.