• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med blå mönster

Letar du efter en vacker tapet med blå mönster? Då har du kommit rätt på Tapet.com. Vi har blåmönstrad tapet i alla former och storlekar. Från en förstoring av Vincent van Goghs ”Stjärnklar natt” med ljusa färger av blått, till en snygg tapet av blå tropiska löv i mörkret. Tack vare vårt omfattande sortiment hittar du alltid en fototapet med blå mönster som du gillar. Ta gärna en titt och hitta din favorit via vår webbshop!

Sortera på

21 artiklar

per sida
Sortera på

21 artiklar

per sida

Olika typer av tapeter med blå mönster

Tapeter med blå mönster erbjuder många möjligheter. Vill du till exempel ha en vacker tapet till sovrummet? Satsa då på en förstoring av konstellationer, eller en mörkblå mönstrad tapet med ett chesterfieldtryck. Också snyggt: mörkblå löv med vita och gyllene blommor. Letar du efter något till barnrummet? Då rekommenderas den blå mönstrade tapeten med kamouflage. Men även delfinerna med bubblor och fototapeten med blå mönster med vågor är väldigt fina. Om du gillar att hålla det ljust: ta den vita tapeten med blå geometriska linjer, det blå bladmönstret eller tropiska ränder.

Tapet med blå mönster styling

Även om blått är känt som en sval färg, kan det också ge ditt hem mycket värme. Förutsatt att du stylar det på rätt sätt. Kombinera därför blå mönstertapeter med varma material. Tänk velourkuddar, ullmattor och mjuka plädar. Du kan också styla med dekorationer i varmare nyanser. Såsom guldtillbehör, men också brons, trä och ockragul passar mycket bra med fototapeter med blå mönster. Välj en nyans som du gillar och kombinera den med tapeter med blå mönster. På så sätt håller du det hela lugnt och du kan enkelt få den där hotell-chica känslan i ditt eget hem.

Skräddarsydda tapeter i blått

Om du har gjort ett val av en vacker blå tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet i blått på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.