Tapeter med sportbilar

Alla som är galna i Formel 1 drömmer ibland om att bli lika bra som Max Verstappen eller Lewis Hamilton. Och köra de snabbaste racerbilarna på banor över hela världen. Med fototapet med sportbilar kommer drömmen närmare än du tror. Tack vare den knivskarpa kvaliteten på våra tapeter ser det ut som att racerbilen kommer rakt in i ditt rum. Du kan bara inte sitta i den än.

 
Sätt stigande sortering

38 artiklar

Lamborghini Huracán - Huracán - Fram
Lamborghini Huracán - Fälg
Lamborghini Huracán - Sida, svart
Sätt stigande sortering

38 artiklar

Tapeter med sportbilar

PREMIUMFOTOTAPETER MED SPORTBILAR

I vår kollektion hittar du flera premiumtapeter med de snabbaste sportbilarna i Formel 3. Skarpt fotograferade med 150 megapixel så att detaljerna syns tydligt. Genom att välja en vit eller svart bakgrund, stormar detaljerna i sportbilen ut från väggen. Och det ser ut som om racerbilen kommer in i ditt rum. Har ditt barnbarn en önskan om tävlingsbanor eller sportbilar på sina tapeter? Vårt designteam hjälper dig gärna
att hitta de vackraste fototapeterna med sportbilar. Men du kan också ladda upp ditt eget foto.

SKRÄDDARSYDDA TAPETER MED EN SPORTBIL

Om du har gjort ett val av en snygg sportbilstapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din sport bil fotot tapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.