• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Djungel Fototapet

Tänk dig själv i djungeln! Den omfattande samlingen av djungeltapeter innehåller djur, träd och växter. Med djungeltapeter ser det ut som om du bor i en trädkoja i djungeln. Vackra gröna färger förvandlar varje rum till en fantastisk djungel. Beställ enkelt dina djungeltapeter online och skapa din egen djungel!

Sortera på

Artiklar 1-100 av 278

Sida
per sida
Jungle Lion
Designer Collection
Fallet träd
Premium
Träd på ett träd
Premium
Växt med gröna blad
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 278

Sida
per sida
Or choose from one of the following themes

Djungeltapeter gjorda för att passa

Den gröna djungeltapeten ger en fräsch färg till ditt vardagsrum eller sovrum. Bladen från växterna i djungeln ger en naturlig effekt till din vägg. Inom sortimentet av djungeltapeter hittar du vackra bilder av djur från djungeln och bilder av vildmarken i djungeln. Du kan också enkelt konvertera din djungeltapet till svartvita tapeter med våra designalternativ. På så sätt kan du skapa en unik tapet för ditt hem. Har du hittat en vacker fototapet av djungeln på andra ställen och vi inte har den i vår samling ännu? Låt oss få veta detta så kommer vårt team att leta efter en lämplig bild för din tapet. Denna tjänst är utan bindningskrav!

Djungeltapeter gjorda för att passa

Om du har gjort ett val av en vacker djungeltapet med ett djur, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut dina djungeltapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Gällande material för våra tapeter använder vi bara PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeterna är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier