Tapet med vattenlevande djur

Från en fototapet av en sköldpadda i havet till en delfintapet i naturlig storlek i akvarell. Havsdjurstapeter finns i alla former och storlekar. I vår samling av tapeter av havsdjur, hittar du också en närbild av en säl, rosa maneter i ett blått hav och fototapet av en hoppande val. Eller vad sägs om ett tryck av blå fisk, tapeter av leende valar, och en verklighetstrogen hammarhaj? Tack vare det omfattande utbudet på vår hemsida finns det alltid en kopia som du kommer att gilla.

Havssköldpadda i havet
Undervattensvärld med hajar
Sjöstjärna på vit sand
Sätt stigande sortering

24 artiklar

Tapet med vattenlevande djur

HAVSDJURSTAPETER GER ATMOSFÄR

Havsdjur som hammarhajar, bläckfisk eller knölvalar kan föras in i ditt hem med havsdjurstapeter. Det är ett blickfång i rummet och ger genast mer stämning till ett rum. Våra fototapeter av delfiner i en färgstark undervattensvärld, till exempel, ser bra ut i ett lekrum för barnen. Trycket av söta hajar gör ett bra jobb i babyrummet. Och tapeten av en hoppande val är på sin plats på kontoret. Så här föreställer du dig själv när du arbetar, på en resa till en avlägsen plats. Härligt, eller hur?

FOTOTAPETER AV HAVSDJUR STYLING

Fototapeter av havsdjur kan lätt stylas med resten av dina möbler. Ta en färg från tapeten som utgångspunkt och låt den dyka upp igen i dekoration. Går du för fototapet av en sjöstjärna på vit sand? Ta sedan sjöstjärnans apelsin till exempel och köp kuddarna till soffan i samma färg. En glad lampskärm. Och till exempel stolarna till matbordet. På så sätt kan du göra allt till en enhet. Om du väljer ett upptaget tryck, hjälper det också att hålla resten av interiören lugn. Då sticker havsdjurstapeter verkligen ut.

SKRÄDDARSYDDA HAVSDJURSTAPETER

Om du har gjort ett val av en vacker marin tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina havsdjurstapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.