• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter med trädgårdar och parker

Låt våra vackra trädgårdar och parktapeter lysa upp ditt rum. Ska du på gröna träd och gräs eller ett vackert fält av blommor på din vägg? Välj ett foto från vår samling eller ladda upp ditt eget foto av en vacker trädgård eller park. Ta in naturen i ditt rum med fototapeter med trädgårdar och parker. Och skapa en botanisk och romantisk atmosfär hemma.

Sortera på

24 artiklar

per sida
Snötäckt Central park
Designer Collection
Tystnad i New York
Designer Collection
Bågbro i skogen
Premium
Centralparken på vintern
Designer Collection
Färgglad park
Designer Collection
Parken på natten
Designer Collection
Färgglada Central Park
Designer Collection
Central park och Manhattan
Designer Collection
Park i New York
Designer Collection
Atmosfäriskt New York
Designer Collection
Sortera på

24 artiklar

per sida

Från bambuskogarna i Japan till Vondelpark i Amsterdam. Världen har många vackra trädgårdar och parker. Men kanske finner du din egen trädgård den vackraste. Med fototapeter med trädgårdar och parker kan du också njuta av denna vackra bit av naturen hemma. Är trädgården eller parken du hade i åtanke för dina fototapeter inte i vår samling? Kontakta oss gärna så letar vi tillsammans efter fotot som passar dina önskemål.

Trädgårdar och parker s kräddarsydda tapeter

Om du har gjort ett val av en vacker trädgård och parktapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut dina fototapeter av trädgårdar och parker på våra storformatskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.