Skogstapet

Alltid velat sova i skogen? Beställ en skogstapet för sovrummet! Grönt är en fridfull färg. Grönt står för säkerhet, natur och fred. En vacker grön skog i ditt sovrum kan ge dig lugn och en god natts sömn. Skogstapet passar in i alla inredningar. Om du vill skapa en mer mystisk atmosfär kan du också välja en skogstapet med dimma. Vi har samlat de vackraste skogarna åt dig. Välj mellan fototapeter med snöiga träd, skog med ett vattenfall, löv eller trädstammar. Om du fortfarande letar efter en annan bild, vänligen kontakta oss. Om du letar efter vackra naturbilder, titta gärna på vår naturtapet. Billiga skogstapeter kan enkelt beställas online på Wallgroup.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 184

Sida
Dimmig skog
Grön skog i dimman
Träbro till och med en grön djungel
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 184

Sida
Skogstapet

BAKGRUNDSBILD FÖR SKOGSFOTO I ALLA FORMER OCH STORLEKAR

Fototapeter av en skog finns i alla former och storlekar. På Wallgroup.com hittar du ett stort sortiment med över hundra möjligheter. Till exempel har vi fototapeter av en skog i dimman, vilket skapar en mystisk effekt. Vi har tapeter av en skog i svart och vitt, som du enkelt kan kombinera med naturliga inslag i din inredning. Vi har skogstapeter i ljusa gröna färger, men även i hösttoner, som går bra med varma färger som gult, orange och rött. Och vi har tapeter från alla typer av skogar: från barrträd till bambu och träd fulla av löv.

SKOGSTAPETER SKAPAR ATMOSFÄR

Med fototapeter av en skog kan du skapa atmosfär i alla rum. Du kan täcka en hel vägg med tapeter, eller en del av den för att bryta upp en lång vägg. Förresten, visste du att vi gör skräddarsydda fototapeter av en skog? Om du ger oss rätt mått kan du vara säker på att den kommer att passa exakt på den väggen i ditt hus. Skulle du vilja ha en tapet tryckt, från ett foto du tog själv? Eller vill du fästa en design du har gjort själv på väggen i naturlig storlek? Det är också möjligt på Wallgroup.com.

SKOGSTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av vackra tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut ditt gäng tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.