• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med bussar

De röda dubbeldäckarna i London och de gula skolbussarna i Amerika. Båda ikonerna på vägen. Eller kommer dessa ikoniska vehicals gnistra på din vägg snart? I vår samling av fototapeter med bussar hittar du ikoniska och vintagebussar, som Volkswagen-skåpbilen, men också tapeter med kollektivtrafikbussar. Det är atmosfären du vill skapa, men det finns alltid en busstapet som passar dina behov.

Sortera på

20 artiklar

per sida
Sortera på

20 artiklar

per sida

Bussar: du har dem i alla former och storlekar. Från en Volkswagen van till en stor lyxig touringcar. Eller vad sägs om en typisk London buss på väggen? Välj från vår omfattande samling av buss och buss fototapets eller ladda upp ditt eget foto. Och njut av en naturlig buss på din vägg inom 3 arbetsdagar. Är din vägg inte så stor? Inga problem. Vår tapetkalkylator ser till att varje bild passar perfekt på alla storlekar vägg. Och, naturligtvis, bussen fototapet finns också på våra väggklockor och tapet cirklar. 

Skräddarsydda tapeter med bussar

Om du har gjort ett val för en fin transporttapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med autobus på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.