Abstrakt tapet

I abstraktion utelämnar du all icke-väsentlig information och sekundära aspekter för att göra de mer grundläggande strukturerna synliga. Resultatet är ofta icke-figurativa objekt. Detta kan resultera i ett modernt utseende och känsla. Vi har samlat flera abstrakta tapeter. Om den önskade bilden inte finns med, vänligen maila oss dina krav, och vi kommer att söka efter en åt dig. Naturligtvis kan vi också skriva ut dina bilder på fototapet.

 
Abstrakt i rörelse
Abstrakt struktur
Antracitmålad struktur
Sätt stigande sortering

45 artiklar

Abstrakt  tapet

EN MONDRIAN OCH PICASSO PÅ VÄGGEN?

Detta är din chans att få en "riktig" Mondrian eller Picasso på väggen. För med abstrakt tapet från Fotobehang.com du välja från en stor samling av fototapet med abstrakt konst. Inklusive Mondriaan och Picasso. Har du ett särskilt abstrakt konstverk i åtanke och är det inte i vår samling? Låt oss veta  och vår design team kommer att leta efter rätt bild. När du har valt din abstrakta tapeter, kan du vara säker på att din vägg kommer att pratas om. För det fina med abstrakt konst är att alla ser något annorlunda i den. Det är därför samtalen börjar av sig själva. Med former, färger, kontraster och rytmer hela konstverk skapas. Från målningar till skulpturer. Abstraktion handlar om att synliggöra underliggande principer. Och mindre om representationen av verkligheten. Om du vill ha en vägg som det talas om, välj en abstrakt tapet. 

ABSTRAKTA FOTOTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker abstrakt tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med abstrakt konst på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

 

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.