• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter kanin

Letar du efter kanintapeter? På Tapet.com hittar du en omfattande samling tapeter med kaniner. Från mönstertapeter till realistiska fototapeter med en kanin i halm. Med kanintapeter kan du gå i alla riktningar. Upptäck möjligheterna i vår webbshop och beställ ditt favoritexemplar online. Innan du vet ordet av det kan du njuta av din favoritgnagare på väggen varje dag.

Sortera på

17 artiklar

per sida
Sortera på

17 artiklar

per sida

Realistiska fototapeter av en kanin

Naturligtvis skulle vi inte kalla oss Tapet.com om vi inte sålde den vackraste fototapeten. Vad sägs om en fototapet med fyra små kaniner framför en trävägg? Gullighet när den är som bäst! Också mycket trevligt: fototapet av en liten kanin med ett ägg mot en rosa bakgrund. Kommer garanterat att skapa spontana vårskrik. Så har vi många vackra exemplar. Till exempel en kanin och en kyckling bland blommorna, en kanin i halm och en grå kanin med tusenskönor. Kolla in dem alla och hitta dina favoriter.

Glada mönstertapeter med kaniner

Vill du hellre ha en färgstark bild än en realistisk fototapet? Ta en titt på resten av kanintapeterna på vår hemsida. Vi har till exempel en väldigt fin bild av skogen med alla möjliga djur, inklusive en kanin. Men vi har också väldigt glada mönster tapeter med kaniner med blommor, vita kaniner med prickar och kaniner med rosetter, glasögon och blommor i håret. I alla typer av färger, så att det alltid finns något som uppfyller dina behov. Trevligt för studentrummet, eller till exempel i barnrummet.

Fototapet med kaniner styling

Har du hittat en vacker kanintapet? Applicera den inte bara på väggen och låt den vara kvar där. Lägg också lite tid på stylingen. Då ser du till att kaninmönster- eller fototapeten att ge dig en extra bra känsla. Detta gör du till exempel genom att välja en färg från tapeten och låta den återkomma på andra ställen i din inredning. Detta kan göras i en enfärgad färg på en intilliggande vägg, men också mycket mindre i form av tillbehör. Tänk till exempel på kuddarna i soffan, en vacker vas eller en ram. Också trevligt med kanintapeter är att leka med mjuka material, som påminner om pälsen på en kanin.

Upptäck ännu fler djurtapeter

Älskar du djurtapeter, men har inte hittat det du letade efter här ännu? Ta en titt på resten av vår hemsida. Vi har verkligen djurtapeter i alla former och storlekar. Föreställ dig själv i djungeln med djungeltapeter och upplev de största äventyren i ditt eget hem. Gå förbi ett vattenfall varje dag, beundra aporna i träden och förundras över de vackraste palmbladen du någonsin har sett. Du kan också välja  naturtapeter från till exempel skogen, havet eller bergen. Med detta kan du koppla av på ett underbart sätt. Eller skapa väldigt coola effekter med 3D-tapeten från vår kollektion. Det kan till exempel se ut som att en elefant promenerar in i ditt vardagsrum, ett fantasilejon visas på väggen, eller som att det finns en giraff med en ljusstake i ditt vardagsrum.