• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Skräddarsydda Fototapeter

Vill du ha din fototapet anpassad för din vägg? Inga problem!

Vi levererar bara skräddarsydd fototapet. Alla bilder är skalbara, så tapeten passar alltid perfekt. Det spelar ingen roll för oss om väggarna är 80 tum eller 120 tum höga eller 65 fot breda. Tack vare vår egen produktionsprocess i kombination med vårt designteam och rätt programvara kan vi producera valfri storlek på fototapet.

Fototapet för stora väggar

Det som är viktigt med större storlekar är att utskriftskvaliteten förblir bra. Ibland är det svårt med foton, eftersom foton består av pixlar. Beroende på antalet pixlar och vilken typ av kamera bilden togs med, ser utskriften skarpare ut eller ur fokus i en viss storlek. För stora storlekar rekommenderar vi att du använder foton eller vektorfiler av hög kvalitet. Vektorfiler kan skalas oändligt utan att kvaliteten går förlorad. Om du inte vill ha någon förlust av kvalitet på din fototapet, ta en titt på vår fototapet med mönster. Dessa bilder är alla skalbara. I kommentarfältet kan du ange hur stor du vill att en viss del ska skrivas ut som. Till exempel kan en bil vara 4 tum bred men också 40 tum. Detta kan ge en fin effekt på väggen. En kombination av stort och litet är också möjligt.

Som standard producerar vi fototapet med en “blödning” på 2 tum cm runt om. Eftersom väggar och tak aldrig är raka, rekommenderar vi att du arbetar med “blödning”. Du kan ange den uppmätta storleken online och vår programvara beräknar automatiskt 2 tums blödning. Det är viktigt att du tar hänsyn till blödningen när du limmar den första tapeten. Se vår installationsanvisning som medföljer den första tapeten.

Om du vill tapetsera en dörr med exakt storlek kan vi skriva ut och klippa den till närmaste millimeter. Du kan i alternativen ange om du vill använda en “blödning” eller inte. Vi kan också skriva ut bilder som en målning i affischstorlek. Om du ser en vacker bild kan vi skriva ut den i storlek på fleecetapeter. Du kan sedan fästa den på din vägg med tapetlim. Eller placera den i en ram eller affischhängare.

Bakgrundsspår ansluter sömlöst

Remsorna är perfekt riktade med varandra. Det finns ingen blödning mellan remsorna och remsorna kan limmas ihop. Tack vare det självhäftande skiktet och materialets fasthet är remsorna enkla att hålla fast och glida ihop. Vi trycker bara på fleecetapeter. Fördelen med icke-vävd tapet är att den inte krymper och du ser inga sömmar efter tapetsering.

Vi tittar på väggens bredd och justerar bredden på remsorna därefter. Genom att använda denna metod är alla remsor nästan lika breda och du behöver inte ta itu med en liten remsa i början eller slutet av väggen. Genom att göra remsorna i storlek slösas så lite material som möjligt bort vilket ger ett mer gynnsamt pris. Beroende på väggens bredd får du lika stora remsor som är 20 till 30 tum breda. Vi kan också leverera 60 tum breda remsor. Dessa är dock svårare att sätta fast. Och det finns också extra transportkostnader, för vi måste skicka ett längre paket för detta. Breda remsor är svåra att applicera. Om så önskas kan du dock ange detta under beställningsprocessen (kommentarfält).

och utöver detta…

Snabb leverans

Eftersom vi producerar själva kan vi arbeta direkt för dig. Vi ser till att du har din fototapet inom 3-5 arbetsdagar.

Läs mer om vår leverans…

Mer än 5000 designer

Vi arbetar tillsammans med fotografer och designers, så det finns nya designer tillgängliga för din fototapet varje vecka.

Kolla in de mest populära fototapeterna…

Kundnöjdhet

Läs våra recensioner på Google, Facebook eller Trusted Shops. Har du bara beröm, är du nästa att recensera oss?

Läs fler recensioner…