• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för babyrum

Letar du efter en vacker tapet för babyrummet? Från en illustration av bergen till en världskarta för barn med glada djur på den. Och från ett mönster med mintfärgade och gyllene hjärtan, till en fenomenal bild av rymdlandskapet. På Tapet.com har vi tapeter i alla former och storlekar. Vi har tapeter för ett babyrum i grått, bra tapeter för ett neutralt babyrum, svartvit tapet för ett babyrum, men särskilt många alternativ i glada färger.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 193

Sida
per sida
Sortera på

Artiklar 1-100 av 193

Sida
per sida

Tapeter för babyrummet i alla former och storlekar

Med en babyrumstapet lyser du upp rummet helt och ger det en personlig touch. Det ger atmosfär till din lilla älsklings sovrum och ser till att det alltid finns något att titta på. På så sätt kan du enkelt vagga ditt barn till sömns, medan du berättar en historia med babytapeter av en flygande val, tapeter med mönster av moln, månar och stjärnor, eller med en babytapet med djur från skogen. Men vi har också flera exempel på de välkända figurerna Bumba och Biet Maya i sortimentet.

Styling tapeter i babyrummet

Med babyrumstapeter blir stylingen enkel. Oavsett om du applicerar tapeter i ett pojkrum eller i en flickas barnrum så blir det hela omedelbart mycket mer uppklätt.  Det finns ett antal tips för att göra tapeten ännu bättre. Välj till exempel en färg från tapeten som du också använder i andra tillbehör. Satsar du på världskartan med en gul bakgrund - för övrigt en mycket lämplig tapet för ett neutralt barnrum? Leta då också efter ett fint gosedjur i samma ockragula färg, häng upp gardiner i ockragult och hitta en filt till spjälsängen i ockragult. På så sätt gör du det hela till en varm helhet.

Skräddarsydda babyrum-tapeter

Om du har valt en vacker babyrum-tapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din babyrum-tapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.