• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med mönster för barn

Om du väljer en mönstrad tapet för barnrummet vill du naturligtvis att tapetremsorna ska passa bra ihop. Wallgroup.com skriver ut din bild i en PVC-fri non-woven tapet, så mönstren smälter in perfekt. Så oavsett om du väljer hjärtan, enhörningar, djungelblad med apor eller hundfötter passar de alltid perfekt ihop. Bläddra igenom vårt tapetbibliotek med mönster för barnrum eller ladda upp ditt eget foto. Och få din mönstrade tapeter inom 1 till 3 arbetsdagar.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 196

Sida
per sida
Sortera på

Artiklar 1-100 av 196

Sida
per sida

Svart och vit tapet med mönster för barnens rum

Att leva i svartvitt är en växande trend. Och den trenden utvidgas också alltmer till barnens sovrum. Därför har vi på Fotobehang.com en stor samling svartvita mönster på tapeter för barnrummet. Särskilt hjärtan, kaktusar, trianglar och tepetält är populära. Om du föredrar att lägga lite mer färg till barnrummethar vi också många typer av fototapet med färgade mönster. Till exempel med mönster av glada skogsdjur, bilar, moln och citroner.

Om du har valt en vacker mönstertapet för barnkammaren kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut din fototapet med mönster för barn på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Som tapet använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet . Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Färgen som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Sedan när du får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.