• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Wallexclusive Premium Urbex

Urbex; Detta är en term som används flitigt bland våra fotografer. Fotografera övergivna byggnader, sjukhus, skolor, fabriker, kloster etc. Det är ofta byggnader som har stått tomma i flera år. Våra fotografer besöker dessa platser för att ta ett vackert foto för alla. De leker med olika färger, rum och ljusinfall. Med dessa bilder kan du enkelt skapa ett industriellt utseende eller djup i rummet. Ta till exempel ett foto med franska dörrar till det övergivna huset vid skogen. Eller satsa på ett industriellt utseende med fotot av en gammal trappa och hisschakt.

Sortera på

15 artiklar

per sida
Innergård med valv
Premium
Böjd hall
Premium
Gammal byggnad med bågar
Premium
Fönster i alkov
Premium
Gammal övergiven fabrik
Premium
Övergiven skola
Premium
Bänk i övergivet rum
Premium
Öde rum
Premium
Övergivet hus vid skogen
Premium
Övergivet hisschakt
Premium
Gamla rummet
Premium
Gammalt hisschakt med trappor
Premium
Gamla trappor och hisschakt
Premium
Gammal trappa
Premium
Gångbro i övergiven byggnad
Premium
Sortera på

15 artiklar

per sida

Passar Urbex-tapeten in i din interiör?

Urbex-tapeter passar in i många olika inredningsstilar, men passar bäst i en klassisk, tuff och industriell stil. Om du har en klassisk inredningsstil kan du satsa på ett fönster i nisch. Du skapar också lite mer utrymme i rummet. Det övergivna hisschaktet ger ett ännu mer industriellt utseende. Det senare är också roligt, till exempel i en klädaffär, gym eller på kontoret. Lägg till några fina lampor och en spegel så är du klar.

En rymlig atmosfär i rummet

Vi har flera bilder som skapar djup i ditt rum. För en större vägg är dessa ibland svåra att få skarpa. Bilderna tagna av våra fotografer är mycket skarpa och detaljerade. Till exempel skulle någon nästan vilja klättra in i väggen för att sitta på bankens bänk i ett övergivet rum . Har du en liten matsal? Då är fönstret i nisch, till exempel, ett trevligt foto för kortsidan av matbordet.

SKRÄDDARSYDDA URBEX-TAPETER 

Om du har gjort ett val av en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.

Du kan också välja Airtex-tapeter. Airtex-tapeter är en finvävd polyesterduk i ett stycke med PVC-beläggning. Som ett resultat är tapeten extremt stark och bilden skrivs ut till de minsta detaljerna. Airtex tapeter lyser inte. Vår Airtex-tapet har en grå rygg. Detta förhindrar att ojämnheter kommer igenom utskriften.

Eftersom Airtex-tapeter är tryckta i ett stycke kan du tapetsera väggen sömlöst. Du klistrar tapeten i sin helhet på väggen!