• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Blommönstertapet

Från en tapet med glada blommor till en design som även innehåller nyckelpigor, bin och fåglar. På Wallgroup.com har vi tapeter med blommönster i alla former och storlekar. Med grafiska blad, akvarellblommor och svart och vit vallmo. Bit för bit skapar de en lekfull effekt och lyser upp alla rum. Oavsett om du använder dem för att tapetsera en hel vägg, en del av den eller till och med ett helt rum. För varje levande önskan finns en lämplig tapet för blommönster i vår samling.

Sortera på

32 artiklar

per sida
Clematis blommor
Designer Collection
Keeping Summer
Designer Collection
Röda klematisblommor
Designer Collection
Sortera på

32 artiklar

per sida

Blommmönster tapet

När du har gjort ditt val är det dags att fästa blommönstertapeten. Naturligtvis är avsikten att mönstren går snyggt in i varandra. För att göra detta ordentligt är det bäst att leta efter en slående detalj på remsans sida. Du kommer att se denna detalj återgå i kanten av varje följande remsa. Så håll detta som en utgångspunkt för att se till att remsorna passar snyggt ihop. Är inte alla remsor desamma? Då har du förmodligen ett förskjutet mönster. I det här fallet är alla jämna och alla udda remsor lika. Är du säker på att det kommer att se okej ut? Om inte, ring in vår tapettjänst!

Mönster på skräddarsydd tapet

Om du har valt en vacker mönstertapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din bakgrundsbild på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.