• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapeter med texter och bokstäver

Säg det med texter på väggen. Välj tapet med texter och bokstäver. Texter och bokstäver på tapeter kan säga mycket. Du kan placera ditt bröllopsdatum ovanför din säng eller en vacker dikt på väggen. Andra ofta använda texter är "Hem", "Familj" eller "Love". Du kan också skriva ut vad som har emotionellt värde för dig. Ett textmoln kan också ge en härlig effekt eller vad sägs om ord som "Cook and chat", "Kaffe", "Njuter av ett glas vin" eller "God mat" i köket. 

Sortera på

12 artiklar

per sida
Sortera på

12 artiklar

per sida

Bilder säger mer än tusen ord. Men med texttapet av Wallgroup.com, är ord och citat  centrala. Vi trycker dina valda ord i ett mönster på vår miljövänliga fleecetapet. Få inspiration av kategorin fototapet med texter eller presentera din egen idé. Tapet med text är lätt att beställa online.

Egen väggtext på tapeter

En lyrik som är speciell för dig. Eller ord med känslomässigt värde. En handstil av en älskad. Oavsett texter eller ord du väljer, kan vi sätta dem på en fototapet åt dig. Har du en egen design eller vill du att vårt designteam ska göra en texttapet till dig? Kontakta oss  gärna så börjar vi jobba på en anpassad väggtext åt dig.

Texttapet efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker texttapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.