• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med gröna mönster

Gröna tapeter ger färg i huset och en omedelbar stark atmosfär. Det ger trygghet och värme. Letar du efter tapeter med gröna toner eller mönster? Ta en titt på det omfattande utbudet av gröna tapeter från Tapet.com. Populära val inkluderar tapeter med gröna mönster av blad. Men vi har också många andra bra alternativ. Som en papegoja och tukantapeter med gröna toner. 

Sortera på

36 artiklar

per sida
Sortera på

36 artiklar

per sida

Grön tapet i alla former och storlekar

Tapeter med gröna toner finns i alla former och storlekar. Vad sägs om en ljus tapet med gröna mönster av tropiska löv? Perfekt för en botanisk livsstil. Föredrar du att göra ett ”statement” med en mörk tapet? Välj då tapeter med gröna mönster från en Chesterfield-soffa. På så sätt ger du omedelbart en klassisk touch till din interiör. Också coolt: gröna tapeter med akvarellkvistar. Tack vare det subtila trycket passar denna tapet med gröna toner perfekt med en grundläggande inredning med möbler och dekoration av naturmaterial, som trä och ull. Men du kan också välja gröna tapeter med rutor, ett mönster av träd och buskar eller blommor. Upptäck de många möjligheterna med grön tapet och välj din favorit. Detta kommer utan tvekan att göra din makeover till en framgång.

Kombinera tapeter med gröna toner

Låt din tapet med gröna toner komma till sin rätt, genom att kombinera den på rätt sätt. Välj först den stil du gillar. Kombinerar du grön tapet med många växter? Superhäftigt. Men håll resten av din interiör lite lugnare. Med möbler och dekoration i ljusa nyanser. Som vitt och beige, men också ljusgrönt, till exempel. Väljer du en tapet som tapeten med gröna mönster av blad? Låt då grönskan återkomma i olika tillbehör. Tänk till exempel på gröna dekorativa kuddar i soffan, ett grönt överkast över sängen eller en lampskärm i grön sammet. På så sätt skapar du en helhet av det hela och håller allt lugnt.

Skräddarsydda tapeter i grönt

Om du har gjort ett val av en vacker grön tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet i grönt på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.