• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med alla typer av mönster

Ett riktigt blickfång i din inredning är fototapet med ett mönster. Välj ett mönster med blommor eller blad för att skapa en naturlig och lugnande look i ditt hem eller på kontoret. Eller satsa på ett mönster som matchar rummet där du hänger tapeten. Till exempel en tapet med kaffetexter för kaffehörnet i din restaurang. Eller en fototapet med ett stilleben för köket. Med vår omfattande samling av mönstertapeter finns det alltid ett tryck som matchar din inredning.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 169

Sida
per sida
Två dollar mönster
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 169

Sida
per sida

Stor samling av mönstrade fototapeter

Emojis, arméstridsvagnar, moln, gummiankor, brev, fjädrar... Oavsett hur galet har vi fototapeter med mönstret du letar efter. I färg eller svartvitt. Abstrakt eller realistiskt. Bläddra igenom vårt tapetbibliotek eller ladda upp ditt eget foto. Och ta emot din mönstrade tapet inom 1 till 3 arbetsdagar.

En lämplig mönstrad tapet för varje rum

Ge ditt vardagsrum, kontor eller kök en makeover med mönstrad fototapet. Välj ett mönster som passar utrymmet och ge det en extra betydelse. Eller ta ett kreativt tillvägagångssätt genom att till exempel tapetsera en dörr eller ett skåp med fototapeter. På så sätt kan du skapa ett unikt utrymme i ditt hem eller kontor på ingen tid alls.

Skräddarsydda fototapeter med mönster

När du har valt en tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din tapet med ett mönster på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.