• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapeter med mönster för barn

Även för barn har vi den vackraste fototapeten på Wallgroup.com. Med våra mönster för barn kan du förvandla en vägg till något vackert. Vi har tapeter i mjuka och ljusa färger. Med roliga utskrifter för flickor och coola mönster för pojkar. Eller vad sägs om ett djurmönster för ett riktigt djungelrum. Oavsett mönster du söker efter till dina barn finns det alltid en fin fototapet för sovrummet eller lekhörnet. Satsa på en hel vägg, paneler eller en fotocirkel med barnfototapet.

Sortera på

9 artiklar

per sida
Sortera på

9 artiklar

per sida

Skapa en lekhörna i ditt vardagsrum med barnfototapet

Leksaker som ligger runt hela huset, men inget separat utrymme för ett lekrum? Skapa en lekhörna i ditt vardagsrum med fototapet för barn. Välj ett grafiskt tryck för att göra ett statement. Ska inte lekhörnan dra till sig för mycket uppmärksamhet? Satsa då på ett barnmönster i ljusa pastellfärger eller grå nyanser. Titta på färger, former och material du redan använder i ditt vardagsrum och låt detta återspeglas i mönstret på din fototapet. Placera minimöbler i hörnet och, naturligtvis, barnens favoritleksaker och din lekhörna är klar.

Ge sovrummet en makeover med mönster för barn

Även för barnens sovrum har vi på Wallgroup.com många olika mönster för barn. Från svartvitt till glada färgade tryck. Alla lekfulla och energiska, så dina barn kommer alltid att vakna upp lyckliga. Och med vår stora samling av tapeter med mönster för barn finns det alltid något för din son eller dotter. Beställ din barnfototapet lätt och snabbt online.

Skräddarsydda tapeter för barn

När du har valt en tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut dina barns tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.