• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter med tåg

Med fototapeter med en bild på ett tåg eller järnvägsbro föreställer du dig själv på banan varje dag. Satsa på tapeter med ånglok, transporttåg eller med en vacker bild av ett tåg i ett modernt landskap. Och stanna på vägen till ditt nästa äventyr varje ögonblick av dagen. Föredrar du ett industriellt utseende? Välj då tapeter med ett järnvägsspår eller en tågstation.

Sortera på

30 artiklar

per sida
Gammal järnvägsbro
Premium
Järnvägslinje genom skogen
Premium
Gammal järnvägsbro för stålkpåstrsetipå
Premium
Tågspår
Premium
Hogwarts uttrycka
Designer Collection
Gold digger train
Designer Collection
En gammal övergiven järnväg
Designer Collection
The fast and the furios
Designer Collection
Monumental järnvägsbro De Hef i Rotterdam
Designer Collection
Sortera på

30 artiklar

per sida

Från station till station med tågtapeter

Den berömda Maeklong tågmarknaden i Thailand, spårvagnarna i San Francisco eller ett elektriskt tåg genom Alperna. Oavsett vilket tåg eller spårvagn du går ombord på, kommer du att passera några av de vackraste platserna på jorden. Ändå behöver du inte gå till tågstationen för att se dessa tåg och vackra landskap. För med tågtapeter på väggen, kommer du att sätta allt i rörelse och du kommer att passera de vackraste spår och stationer som finns.

Skräddarsydda tågtapeter

Om du har gjort ett val av en trevlig tapet med ett tågfoto, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din tågtapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönster smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.