• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

3D Fototapet med Byggnader

Med byggnads-3D-tapeter skapar du en rumslig effekt. Det ser ut som om du faktiskt är i rymden. 3D-byggnadstapet ger en särskilt vacker optisk effekt. En vacker arkitektur i 3D-bilder på tapeter. Denna tapet är också perfekt för professionellt bruk. Imponera med 3D-byggnadstapet.

Sortera på

53 artiklar

per sida
Innergård med valv
Premium
Böjd hall
Premium
Gammal byggnad med bågar
Premium
Fönster i alkov
Premium
Living in Boxes
Designer Collection
spiral staircase
Designer Collection
Great Wall sunrise
Designer Collection
Sunrise
Designer Collection
Staircase
Designer Collection
Eltz...
Designer Collection
Lego House
Designer Collection
Övergivet slott
Designer Collection
oldschool
Designer Collection
Pillars
Designer Collection
Enter
Designer Collection
Övergiven industri
Premium
Räls vid en gammal anläggning
Premium
Sortera på

53 artiklar

per sida

Or choose from one of the following themes

3D-tapeter med byggnader

Skapa djup i ditt rum med 3D-tapeter med byggnader. De imponerande byggnaderna är i 3D, vilket gör att det ser ut som att du står i byggnaden. Perfekt för att få små utrymmen att se större ut. Du kan enkelt beställa din 3D-fototapet med byggnader online i vår webbshop för fototapet.

Den industriella miljön ger ditt rum en rå och tuff look. De mörka färgerna ger lugn och ro, vilket gör tapeten perfekt för exempelvis ett sovrum. Naturligtvis kan du också placera denna tapet med 3D-effekt i en arbetsyta eller på ett kontor. Det starka utseendet kommer säkert att få reaktioner från besökare!

Letar du efter en design som ännu inte finns i 3D-byggnadskollektionen? Låt oss veta detta så kommer vårt team att leta efter ett lämpligt foto för din tapet. Denna tjänst är utan förpliktelse!

3D tapet med en skräddarsydd byggnad

Om du har valt en vacker 3D-tapet med en byggnad kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut din 3D-tapet med en byggnad på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.