• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

3D-fototapet med djur

Våra 3D-djur formligen stormar ut ur din vägg, så realistiskt! Denna tredimensionella fototapet är perfekt för barnrummet. Med 3D-djurfototapet skapar du djup i rummet och en vacker rumslig effekt. Du kan välja mellan en mängd olika djur, men finns inte ditt favoritdjur bland dem än? Låt oss få veta deta så kan vi tillsammans leta efter en lämplig bild för ditt rum.

Sortera på

32 artiklar

per sida
Sortera på

32 artiklar

per sida

3D-djurtapet

De verkar bara så riktiga ... djuren på vår 3D-djurtapet. Djuren stormar typ ut ur din vägg! En sådan realistisk 3D-tapet för ditt rum gör det till en riktig upplevelse. Denna tredimensionella fototapet är fantastisk för barnrummet eller coola tonårsrum.

Söker du en giraff eller en tiger till väggen? Det spelar ingen roll, dessa superrealistiska djur gör varje sovrum till ett zoo. Barnrummen blir ännu mer äventyrliga med 3D-tapeter med djur.

Finns ditt favoritdjur ännu inte i vår 3D-tapetkollektion med djur? Låt oss få veta detta så kan  vårt team leta efter en lämplig bild på din tapet åt dig. Denna tjänst är helt utan förpliktelse!

3D skräddarsydda djurtapeter

Om du har valt en vacker 3D-tapet med ett djur kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din 3D-djurtapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.