• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

fototapeter med lastbilar

Kör lastbil hemma och utomlands. Och parkera den sen i ditt hus. Inte bokstavligen, förstås. Men med lastbilstapeter ser det ut som en lastbil är parkerad i ditt rum. Så skarpa och tydliga är avtrycken från vår samling. Men självklart kan du också ha en egen lastbil tryckt på fototapet. Ladda upp ditt foto på vår webbplats och du kommer omedelbart få veta om kvaliteten på fotot är tillräckligt bra. Vad mer kan man önska sig som riktig lastbilsentusiast?

Sortera på

9 artiklar

per sida
Klassiska lastbilar
Black Friday
- 10%
Foto tapet lastbil
Black Friday
- 10%
Rostiga gamla lastbilar
Black Friday
- 10%
Svartvit lastbil
Black Friday
- 10%
Slingrig väg med lastbil
Black Friday
- 10%
Amerikansk brochbil
Black Friday
- 10%
Lastbilar på en motorväg
Black Friday
- 10%
Vintage brochbil
Black Friday
- 10%
Amerikansk lastbil
Black Friday
Premium
Sortera på

9 artiklar

per sida

Tapeter med lastbilar

Ju större desto bättre. Det kan man säga om vår lastbilstapet. För med de vackraste lastbilarna och de amerikanska lastbilarna på fototapeter skapar du ett statement i garaget, på kontoret eller hemma. Så är du galen i lastbilar? Ta sedan en titt i vår samling av lastbilsfototapeter. 

Skräddarsydda lastbilstapeter

Om du har gjort ett val av en vacker fototapet med lastbilar, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din lastbil tapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.