Texturer Fototapet

"Wow, är det tapet? Jag trodde det var på riktigt." Om du beställer en texturerad fototapet från Wallgroup.com, är detta komplimangen du kan förvänta dig. Texturerade tapeter skapar en industriell och tuff look i ditt hem. Våra texturerade tapeter är perfekta att kombinera med stål-, trä- och betongmöbler och tillbehör. Och så passar det in i nästan alla industriella interiörer. I vår kollektion hittar du fototapet med texturer för betong, trä, sten och kakel med mera.

Texturer FototapetTexturer Fototapet
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 373

Sida
Kopparfärgstruktur
3D Hexagon
Begagnat gammalt trä
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 373

Sida
Texturer Fototapet

Omöjlig att skilja från äkta vara

Texturerade tapeter kompletterar verkligen det industriella utseendet i ditt hem. Och tack vare våra knivskarpa utskrifter, är texturerade fototapeter omöjliga att skilja från den äkta varan. Så vill du ge ett rum i ditt hem en industriell makeover? Välj då ett av tapettrycken från vår breda textursamling.

Välj en stentapet om du vill ge din inredning en tuff och minimalistisk look. Fototapeter med trä ger en tuff, robust och industriell atmosfär. Föredrar du att skapa en snygg, hip och modern look? Satsa då på betongfototapet. Föredrar du din egen textur på fototapeter? Ladda då upp ditt eget foto för tapeter via webbplatsen så kommer vi att arbeta för dig.

Texturtapeter gjorda för att passa

Om du har gjort ett val av en vacker texturerad tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Gällande material på tapeter använder vi bara PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar

 

Notera! Runt omkring skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten tryckt i exakt storlek, men observera att väggar inte alltid är 100% raka!

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, vill vi gärna höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.