Städer och platser på fototapet

Föreställ dig varje dag i en metropol med fototapeter av din favoritstad på väggen. Ladda upp ditt eget (semester)-foto från din favoritplats i världen. Eller välj en fototapet från vår kollektion. Här hittar du tapeter från Eiffeltornet, de blommande träden i Japan, en smal italiensk gata eller kanalerna i Amsterdam. Om dina favoriter bland världs- och stadstapeter inte finns med, vänligen kontakta oss. Vi söker gärna efter dem med dig.

Fototapet New YorkFototapet New York
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 492

Sida
Fototapet New York skyline på natten
3D-världen på natten
Dimma i skogen
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 492

Sida
Städer och platser på fototapet

Din favoritmetropol som fototapet

Som en riktig världsresenär vill du varje dag se upp på Tower Bridge, Miamis skyline eller någon annan höjdpunkt i världen. Med våra världs- och stadsfototapeter är detta nu möjligt. Tapetsera en vägg, dörr eller garderob i ditt (hem) kontor, vardagsrum eller sovrum och föreställa dig själv i en metropol varje dag.

Bläddra igenom vår kollektion för inspiration och välj en som passar det utrymme du vill tapetsera. Eller ladda upp ditt eget foto taget under en stadsresa. Var kommer dina tapeter med världen & städer att sättas upp? Vi är mycket nyfikna på slutresultatet. Dela dina världs- och stadstapeter genom våra sociala medier.

Skräddarsytt världen & städer tapeter

När du har gjort ett val av en vacker världen & städer-tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din värld & städer tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.