Målningar på fototapet

För verkliga museiälskare har vi på Wallgroup.com tapeter av de mest kända verken. Det innebär att du från och med nu kan njuta av din favoritmålning varje dag, utan att behöva gå till ett museum först. Så att du kan njuta av din egen Rembrandt, Van Gogh eller Vermeer varje dag i ditt vardagsrum, kök, hall eller sovrum. Bläddra igenom vår omfattande samling av målningstapeter eller ladda upp ditt eget foto.

MålningarMålningar
Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
 1. 27
 2. 91
 3. 2
 4. 28
 5. 58
Färg
 1. 23
 2. 21
 3. 32
 4. 24
 5. 20
 6. 20
 7. 14
 8. 15
 9. 38
 10. 38
 11. 6
 12. 7
 13. 5
 14. 11
Orienteringar
 1. 74
 2. 52
 3. 4
Märke
 1. 12
 2. 21
Typ
 1. 134
 2. 7
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 145

Sida
Italienska landskap med parasoll tallar
Den lyckliga familjen
Akvarell blommor och byggnader
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 145

Sida
Målningar på fototapet

De vackraste målningarna på fototapet

Flickan med pärlörhänget, Nattvakten och ett skogslandskap. Dessa är alla välkända mästerverk som finns i museet för tillfället. Men snart kanske också på din vägg. Eller på en dörr eller garderob, eftersom det också är möjligt med våra målningar som fototapet. Och eftersom vi på Wallgroup.com har en så stor samling av målningstapeter, finns det något för alla. Väljer du abstrakt, modern eller realistisk konst

Målningstapeter gjorda för att passa

När du har gjort ett val av en vacker målningstapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med målning på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter ihop perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

 

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.