• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Skylines på fototapet

Om du tänker på en skyline så är skylinen i New York förmodligen den första som dyker upp. Skyskrapor, ljus och Manhattan Bridge: en bild du vill sätta på väggen som fototapet. Men också skylines i Dubai, Shanghai och Sydney är vackra på fototapeter. Välj från vår breda samling av skylinetapeter och titta ut över din favorit-skyline varje dag.

Sortera på

39 artiklar

per sida
London Skyline
Designer Collection
Willemsbrug
Premium
Horispåt
Premium
skyline havttle
Premium
Manhattan Reflection
Designer Collection
Manhattan Skyline and Brooklyn Bridge
Designer Collection
Manhattans skyline med vågbrytare
Designer Collection
Family Portrait Snowing 8455
Designer Collection
Pale Blue
Designer Collection
The Land of Coonectons 1: Over the Rainbow
Designer Collection
New York City
Designer Collection
Solnedgång i New York
Designer Collection
Utsikt över New York
Designer Collection
Unforgettable 9-11
Designer Collection
New York World Trade Center 1
Designer Collection
Empire State Building med Manhattan
Designer Collection
Empire State Building med skyline
Designer Collection
Chrysler Building i New York
Designer Collection
Empire State Building på kvällen
Designer Collection
Sortera på

39 artiklar

per sida

Vardagsvy av en skyline med skyline-fototapeter

Fototapeter med en skyline får dig att känna att du är i en metropol varje dag. Skylinetapeter ger en rumslig effekt och passar därför perfekt i sovrummet, studentrummet eller kontoret. Se till att du inte gör de andra väggarna för trånga då all uppmärksamhet är inriktad på skylinetapeten. För bästa effekt kan du låta ett antal element eller färger av tapeten komma tillbaka i resten av din inredning. Så med några små justeringar kan du ge ditt rum en total makeover.

Kan jag använda mitt eget foto till skylinetapeter?

Tog du ett fint foto av en skyline under en stadsresa som du skulle vilja ha på fototapet? Bara för att vara på den säkra sidan, låt vårt team av designers kontrollera fotot. De kommer att kontrollera fotot på ett antal punkter för att se till att ditt foto också är lämpligt för fototapet. Om ditt foto visar sig inte vara av rätt kvalitet, finns det en god chans att vi kan hitta ett foto av skylinen i vår bildbank. Så du kan fortfarande njuta av din favoritskyline på fototapet.

Skräddarsydd skylinetapet

Om du har gjort ett val av en vacker skylinetapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi kommer att skriva ut din fototapet med skyline på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.