• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet Fiskben

Tycker du att kakel är för mycket arbete och laminat för dyrt? Då erbjuder fiskbens- non-woven tapeter  det perfekta alternativet. Med fiskbenstapeter applicerar du helt enkelt ett vackert mönster på väggen. Fiskbenstapeter ser vackra ut i till exempel en toalett, kök eller tvättstuga. Men kan också fungera mycket bra i vardagsrummet och sovrummet eller på den långa väggen i hallen. 

Sortera på

15 artiklar

per sida
Sortera på

15 artiklar

per sida

Fiskbenstapeter: svart till färg           

Vi känner alla till ett fiskbensgolv och kaklet i badrummet ökar också i popularitet. Men nu presenterar sig fiskbenstapeter också i inredningsvärlden. Och fiskbenstapeter finns i alla former och storlekar. Tänk till exempel på fiskbenstapet i svart med gyllene linjer. Fiskbenstapet i trämotiv med en blinkning till laminat. Och fiskbenstapeter i fräscha färger som mintgrönt, vilket ser bra ut i till exempel ett barnrum. Upptäck möjligheterna med fiskbenstapeter på Tapet.com och beställ ditt favoritexemplar direkt på nätet.

Fiskbenstapeter för varje inredningsstil

Oavsett om du applicerar fiskbenstapeter i en modern inredning, ett industriutrymme eller en botanisk inredningsstil, spelar det ingen roll. För varje stil finns lämpliga fiskbenstapeter. Tack vare mångfalden i mönster och omfattande val av färger. Och just för att fiskbenstapeter erbjuder en relativt lugn bas, kan du fortfarande gå i alla riktningar med den när det kommer till stylingen.

Fiskbenstapet styling

Har du placerat fiskbenstapet på väggen? Då kan stylingen börja. Gör det spännande genom att kombinera olika mönster. Eller håll det lugnt med ett jämnt gjutet golv, betonggolv eller neutral golvbeläggning. Också alltid en bra idé: välj en färg från fiskbenstapeten och låt den återkomma i din interiör. Till exempel, genom att placera samma färg i de dekorativa kuddarna på soffan, välja stolar i samma färg eller en vacker vas för blommor. Det är så du skapar enhetlighet och lugn.

Mer än bara fiskbenstapeter

Gillar du fiskbenstapeter? Då kan industritapeter, mönstertapeter och 3d-tapeter också vara något för dig. Eller vad sägs om honungskaketapeter, till exempel? Denna tapet med sexkantiga hexagoner har en nästan identisk effekt. Upptäck allt detta och mer på Tapet.com.